На Київщині виявили братську могилу із сімома розстріляними людьми
Категорія
Україна
Дата публікації

На Київщині виявили братську могилу із сімома розстріляними людьми

На Київщині виявили братську могилу із сімома розстріляними людьми
Джерело:  online.ua

13 червня у Київській області знайшли нову братську могилу з сімома українськими громадянами, яких закатували та розстріляли російські солдати.

Джерело: Фейсбук-сторінка очільника Національної поліції Київської області  Андрія Нєбитова

На Київщині виявили нову братську могилу після нашестя росіян

За словами глави Нацполіції Київщини, сімох наших громадян російські окупанти катували, а потім жорстоко стратили пострілами в голову. Це масове захоронення розстріляних українців знайшли 13 червня на позиціях солдатів РФ поряд із селом Мироцьке, Бучанського району.

У багатьох жертв були зв’язані руки та простріляні коліна. Зараз ми працюємо над тим, щоб ідентифікувати загиблих. Це чергові садистські злочини армії Росії в Київській області! За кожне знищене життя, за біль і страждання українців, за руйнування наших міст і селищ окупанти мають відповісти, - наголосив Андрій Нєбитов.

Фото — facebook.com

Не можна також не згадати про те, що нещодавно радник очільника ОПУ Олексій Арестович повідомив, що у Херсонській області, найімовірніше, виявили нову цинічну розправу над людьми.
За словами представника команди Зеленського, надійшло повідомлення з фронту на Сході.

Я вам можу вам видати маленьку сенсацію. За інформацією, яка потребує уточнення, сталася "маленька Буча" у Херсонській області,– заявив Арестович.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?