Зеленський знав про план Путіна — Подоляк відповів на заяву Байдена
Категорія
Політика
Дата публікації

Зеленський знав про план Путіна — Подоляк відповів на заяву Байдена

Зеленський знав про план Путіна — Подоляк відповів на заяву Байдена
Джерело:  online.ua

Нещодавно американський лідер Джо Байден розповів, як попереджав команду президента України Володимира Зеленського про вторгнення Росії. За словами очільника Білого дому його не хотіли чути, хоча він і розуміє таку поведінку офіційного Києва. На цю заяву уже відреагував радник глави ОП Михайло Подоляк.

Джерело: "24 Канал"

Подоляк заявив, що Зеленський знав про плани РФ щодо війни

Як стверджує Михайло Подоляк, команда Володимира Зеленського прекрасно усвідомлювала, що Кремль займається різними сценаріями експансії. На столі у президента України постійно була відповідна аналітика на основі якісних даних розвідки.

Президент також уважно реагував на всі слова та попередження наших партнерів. Питання завжди було лише у тому, яким саме буде обсяг вторгнення. Поза сумнівом, те, що ми побачили 24 лютого, шокувало багато країн, включаючи наших партнерів, – розповів представник ОПУ.

За словами Подоляка, офіційний Київ активно готувався до усіх можливих сценарії розвитку подій. Так, влада дала наказ розподілити склади боєприпасів і зброї в цілому. Окрім того, він нагадав про блискавичну реакцію на багаторівневе вторгнення та розбудову оборонних можливостей. А ще – ефективне введення в перший тиждень дистанційних ударів, які допомогли зіпсувати первинні плани Путіна.

Михайло Подоляк (фото — president.gov.ua)

З іншого боку, повторюся, обсяг вторгнення, інтенсивність обстрілів всієї території нашої країни, справді не можна було передбачити. І якщо виходити з підсумкового російського сценарію – атака крилатими ракетами переважної більшості наших регіонів – тоді евакуації підлягала б вся країна, - зазначив представник ОПУ.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?