На Київщині знайшли 1202 тіла вбитих російськими військовими українців
Категорія
Україна
Дата публікації

На Київщині знайшли 1202 тіла вбитих російськими військовими українців

На Київщині знайшли 1202 тіла вбитих російськими військовими українців
Джерело:  online.ua

Начальник поліції Київщини Андрій Нєбитов повідомив, що на Київщині поліцейські з початку повномасштабного вторгнення РФ вже знайшли, оглянули та передали до судово-медичних установ для встановлення причини загибелі 1202 тіла українських громадян.

Джерело: ефір телемарафону

Поліцейські знаходять нові тіла майже кожен день

На жаль, жахливі знахідки виявляємо фактично кожен день і фіксуємо злочини армії РФ на території Київської області. Наразі вже 1202 тіла наших загиблих цивільних громадян оглянуто слідчими і передано до судово-медичних установ для встановлення остаточної причини смерті. 280 людей з них наразі залишаються неупізнаними, - повідомив Нєбитов.

Він розповів, що наразі поліція працює відповідним чином для встановлення осіб, зокрема, відбирається ДНК, дані поміщаються до загальної бази, і далі вже правоохоронці співпрацюють з родичами для порівняння цих даних.

Тому ще раз закликаю громадян: якщо ви знаєте про зникнення людей і якщо ви втратили з ними зв'язок – будь ласка, повідомте всю інформацію на спецлінію «102» - це дуже важливо для оперативних підрозділів для встановлення місця перебування цих людей, - закликав очільник поліції Київщини.

Він також уточнив, що наразі зникли безвісти 300 осіб, їхня доля правоохоронцям невідома. Щодня ця цифра міняється, бо додаються ще люди до списку тих, які зникли безвісти.

За його словами, правоохоронці за добу встановлюють місце перебування певної кількості осіб.

Шукаємо і серед загиблих (зниклих безвісти – ред.), але сподіваємося знайти цих людей живими. Ми знаємо, що дуже багато хто втратив зв'язок через те, що втратили мобільні телефони, бо окупанти відбирали ці телефони, або навіть тому, що вони були примусово евакуйовані на територію Білорусі або у РФ. Шукаємо таких людей, і звичайно, працюємо серед тіл загиблих відповідним чином, - сказав поліцейський.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?