На Мелітопольщині підірвалася база росіян — Федоров
Категорія
Україна
Дата публікації

На Мелітопольщині підірвалася база росіян — Федоров

На Мелітопольщині підірвалася база росіян — Федоров
Джерело:  online.ua

Іван Федоров повідомив про серйозні втрати росіян. У Веселому підірвалася російська база, куди окупанти завозили техніку декілька днів поспіль.

Джерело: Іван Федоров

Втрати росіян поблизу Мелітополя

Мер Мелітополя Іван Федоров повідомив, що другий тиждень поспіль є “пекельним” для окупантів на Мелітопольщині.

За інформацією міського голови, з 27 березня вибухи було чутно у Мелітополі, Федорівці, Веселому, поблизу Молочанська, Токмака та Мирного.

Він зазначив, що ввечері було підірвано російську військову базу у Веселому.

Він також зауважив, що база знаходилася на звалищі.

Обрали для себе найбільш підходяще місце, тепер назавжди там спочивають, – сказав Федоров.

Як повідомляється, окупанти за декілька днів до цього звозили у Веселе військову техніку і глушили мобільний зв'язок, щоб жителі не могли про неї повідомити, проте це, за словами Федорова, їх не врятувало.

Де розселяються росіяни

Голова Мелітополя Іван Федоров розповів, що росіяни на окупованих територіях Запорізької області “ховаються за спинами” мирних бабусь і дідусів. У Молочанську окупаційні війська заселилися в 3-поверховий будинок лікарні, у підвалі якої розмістили своїх поранених, при цьому самі живуть на 1 та 3 поверхах, у той час як на 2 поверсі на постійній основі знаходяться самотні цивільні люди похилого віку

Він зазначив, що за інформацією місцевих мешканців, росіяни панікують в очікуванні контрнаступу ЗСУ.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?