Що може суттєво прискорити контрнаступ ЗСУ — пояснення ексочільника ГУР Кондратюка
Категорія
Україна
Дата публікації

Що може суттєво прискорити контрнаступ ЗСУ — пояснення ексочільника ГУР Кондратюка

Що може суттєво прискорити контрнаступ ЗСУ — пояснення ексочільника ГУР Кондратюка
Джерело:  online.ua

В даний момент існують певні фактори, що можуть прискорити контрнаступ українських військових та звільнення всіх окупованих територій. Про них, зокрема, розповів екс-керівник Головного управління розвідки Міноборони України Валерій Кондратюк.

Джерело: ютуб-канал  online.ua

Що може прискорити контрнаступ ЗСУ та звільнення окупованих територій 

Екскерівник ГУР зазначає, що безпосередньо прискорити звільнення українських територій могла б зумовити смерть кремлівського диктатора та військового злочинця Володимира Путіна.

Це знімало б багато питань, тому що мали б бути одразу призначені вибори в Росії. І мені здається, буде складно будь-якій особі, яка претендуватиме на посаду президента РФ, без розуміння того, що відбувається, без зміни курсу країни на самознищення, по суті, геноцидної політики. Фашистський режим у сучасному світі. Без зміни цього всього не може бути мови про повернення Росії до світової економіки і міжнародних відносин. Тобто Росія залишатиметься ізгоєм. Це припинення будь-яких інвестицій та фактично зупинка економіки. Це шлях в нікуди, навіть якщо його вдасться відтермінувати певними речами, але це всеодно буде ставати все гірше і гірше. Путінська диктатура — це хвороба, яка згодом з'їсть Росію, - підкреслив Кондратюк.

Як Україні після перемоги захиститись від майбутньої агресії РФ 

Я вважаю, що нам треба чітко розділити, що загроза на сьогодні для України — це Путін та його злочинна диктатура. І ми наразі не ведемо війни з населенням РФ. Росіяни такі самі жертви, як і українці в руках Путіна, тому що він так само посилає їх вмирати на територію України ні за що, бо це не їх війна, це особисто війна Путіна, його імперські амбіції. Чим скоріше росіяни це зрозуміють, тим легше їм буди усвідомити, що в нас спільний ворог. І спільний ворог, проти якого ми маємо діяти, це путінський режим, - наголосив Кондратюк.

На його думку, одразу після того, як в Росії завершиться процес зміни влади, всі мобілізовані на війну проти України, кинуті без достатньої кількості зброї, без сучасного оснащення.

Скільки наразі існує відео та інформації про протести в РФ проти мобілізації, бо по суті забирають на війну, а рідні і близькі за власний кошт змушені купувати обмундирування та все інше. І от коли всі ці люди повернуться з України до РФ, їх вже не налякаєш якоюсь нацгвардією. Це люди, які вже будуть навчені володіти зброєю. І то буде потужний режим спротиву путінському режиму, який обманув їх та кинув на смерть в Україні. Я думаю, що якщо не громадянська війна, то якась революція в Росії, вона точно буде, - зазначає Кондратюк.

За його словами, російські еліти також можуть прискорити пошук заміни Путіну, адже їхній президент вже фейковий. Усюди його двійники і ніхто вже не розуміє, де справжній Путін.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?