На межі Бермудського трикутника знайшли човен-привид з тілами загиблих
Категорія
Світ
Дата публікації

На межі Бермудського трикутника знайшли човен-привид з тілами загиблих

На межі Бермудського трикутника знайшли човен-привид з тілами загиблих
Джерело:  online.ua

Неподалік від району так званого Бермудського трикутника знайшли човен, який дрейфував з тілами загиблих людей та врешті решт виплив до острова Гранд-Терк напередодні.

Джерело: Associated Press

За оприлюдненими даними, влада островів Теркс і Кайкос підтвердила наявність на борту човна 20 тіл загиблих, зокрема двох дітей. Слідчі виключили смерть через насильство, однак ще не встановили остаточно, як саме трапилася трагедія. Вони не оприлюднили жодних деталей процесу.

Також нічого не відомо про осіб, які загинули на човні посеред моря - відповідне розслідування триває.
Відомо, що рибалки помітили невеликий човен ще наприкінці попереднього тижня. Його відбуксирували силами Королівської поліції островів до берега, однак офіційно повідомили про інцидент пізніше.

Згідно з уточненням комісару поліції Тревора Боттінга, човен міг прибути з регіону за межами Карибського моря. Влада не передбачає, що він прямував саме у Теркс і Кайкос.

“Мої слідчі працюють над встановленням їхніх осіб і того, як саме вони зустріли смерть”, - резюмував правоохоронець.

Водночас медіа звернули увагу ну статус згаданих островів у мешканців окремих районів регіону. Наприклад, для жителів Гаїті Теркс і Кайкос - це місце, куди вони намагаються подекуди втекти від злиднів на батьківщині.

Також відомо про інциденти з незаконним транспортуванням людей через кордони. Особливою популярністю користуються маршрути в напрямку Сполучених Штатів. Не проходить, ймовірно, й року як правоохоронці не викривають один з таких каналів перевезення.

У серпні 2019 року під час перевезення 158 осіб на човні був спійманий Шрікаджамукам Челлія, канадець походженням зі Шрі-Ланки. Роком пізніше його засудили за транспортування людей на Теркс і Кайкос, а пізніше - екстрадували до американської Флориди через причетність до ввезення людей на території США.

Порушника засудили до 32 місяців ув’язнення.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?