На параді у Москві проїхався лише один старий танк — епічне відео
Категорія
Світ
Дата публікації

На параді у Москві проїхався лише один старий танк — епічне відео

На параді у Москві проїхався лише один старий танк — епічне відео
Джерело:  online.ua

Вранці 9 травня на Красній площі у Москві почався черговий парад "побєдобєсія" до 9 травня. Згідно з даними російських пропагандистів, повітряну частину параду уже скасували.

Джерело: росЗМІ

Парад 9 травня у Москві: як все відбувається

Як стверджує главком Сухопутних військ РФ генерал армії Олег Салюков, о авіаційну частину параду у Москві та ще декількох містах вирішили скасувати нібито "через погоду".

У нас задіяно дев'ять аеродромів. Це тут здається, що погода більш-менш, вона може бути абсолютно іншою на аеродромах. Я думаю, те, що бачили, вже вражає, - заявив він

За словами представників Міноборони Росії, у військовому параді на Красній площі 9 травня 2023 року взяли участь 11 тисяч солдатів РФ.

Варто звернути увагу на те, що до складу механізованої колони увійшла 131 одиниця сучасної військової техніки.

Що цікаво, на параді у російській столиці проїхався лише один музейний Т-34 1940-х років та десяток БМП.

Про що Путін брехав під час параду 9 травня

Перед початком параду очільник Кремля виступив з традиційною промовою.

Ми вважаємо, що будь-яка ідеологія переваги огидна, злочинна і смертоносна, але західні еліти як і раніше твердять про свою винятковість, - цинічно заявив російський диктатор.

Путін вкотре збрехав, що проти "Росії знову розв'язана війна, але країна забезпечить свою безпеку".

Захід твердить про свою винятковість, провокує конфлікти, сіє ненависть, знищує сімейні цінності, щоб і далі нав'язувати народам свою волю. Але ми перемогли тероризм, впораємося і з цим,- додав він.

Ба більше, президент РФ збрехав, що громадяни РФ, мовляв, пишаються "учасниками СВО", які теж присутні на параді.

Мета противників Росії - розпад нашої країни. Український народ став заручником державного перевороту і розмінною монетою західних господарів, - цинічно зазначив Путін.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?