На поплічника Путіна Рогозіна здійснили замах у Донецьку: останні подробиці
Категорія
Україна
Дата публікації

На поплічника Путіна Рогозіна здійснили замах у Донецьку: останні подробиці

На поплічника Путіна Рогозіна здійснили замах у Донецьку: останні подробиці
Джерело:  online.ua

Вночі 21 грудня поплічник диктатора Володимира Путіна та колишній керівник "Роскосмосу" Дмитро Рогозін, а також так званий "глава уряду ДНР" Віталій Хоценко були поранені в Донецьку нібито після обстрілу з боку України.

Джерело: помічник Рогозіна і прессекретар Хоценка Міна Ахвердієва в коментарі "ТАСС", Рогозін у коментарі RT, База, SOTA

Ексглава Роскосмосу Рогозін поранений після замаху у Донецьку: що відомо

На околиці Донецька обстрілу зазнав готель, у якому проживала група військових радників на чолі з Дмитром Рогозіним. Дмитро Олегович дістав поранення в спину. Він госпіталізований. Загрози життю немає, - заявив помічник колишнього глави "Роскосмосу"

Він підтвердив ЗМІ, що поранення дістали також особи, які супроводжували Рогозіна.

За словами помічника Рогозіна, "удар носив явно цілеспрямований характер".

Сам Рогозін у коментарі російським пропагандистав заявив, що поранений у спину.

Поранений у спину. Житиму. Осколок [пройшов] у сантиметрі від хребта, - сказав поплічник Путіна.

Згідно з останніми даними, ексглава "Роскосмосу" дістав осколкове поранення м'яких тканин голови, проникаюче осколкове поранення сідниць, а також проникаюче осколкове поранення лівого стегна.

Фото - скриншот

Окрім того, вдалося дізнатися, що Рогозіна поранили в ресторані "Шеш-беш" у Донецьку, де він святкував свій день народження.

Також повідомляється про поранення так званого "главу уряду ДНР" Віталія Хоценка, а його охоронця і ще одну людину вбито.

Пізніше прес-секретар Хоценка заявив пропагандистам, що той поранений, але жити буде.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?