На Путіна здійснили кілька замахів після початку війни проти України
Категорія
Політика
Дата публікації

На Путіна здійснили кілька замахів після початку війни проти України

На Путіна здійснили кілька замахів після початку війни проти України
Джерело:  online.ua

За словами керівника Головного управління розвідки Міноборони України Кирила Буданова, ще на початку війни на кремлівського диктатора та військового злочинця Володимира Путіна було здійснено замах.

Джерело: "Українська правда"

Путін останнім часом пережив не одну спробу замаху 

На Путіна були замахи… На нього був навіть замах по лінії, як то кажуть, представників Кавказу не так давно. Це непублічна інформація. Абсолютно невдалий замах, проте він реально мав місце… Це приблизно 2 місяці тому було. Ще раз кажу, він був невдалий. Розголосу жодного про цю подію немає, але це мало місце, - зазначає Буданов.

У той же час заступник голови МЗС РФ Андрій Руденко заявив, що Кремль готовий повернутись до переговорів з Україною.

Ми будемо готові повернутися, як тільки Україна проявить конструктивну позицію і надасть, принаймні, реакцію на передані їй пропозиції, - зазначив  Руденко.

Між тим білоруське держЗМІ  BELTA процитувало заяву білоруського диктатора Олександра Лукашенка Путіну стосовно нібито намірів НАТО та Польщі встановити контроль над західною Україною.

Вони-політики вже роблять кроки, щоб розчленувати Україну. Нас непокоїть, що вони готові забрати, як це було до 1939 року, західну Україну...Як я казав, ще українцям доведеться нас просити, щоб ми недопустили відриву цієї західної частини та інших частин від України, - нахабно заявив Лукашенко.

На переконання президента України Володимира Зеленського, влада в країні має робити все, щоб люди і бізнес не боялися розвиватися.

Фото - facebook.com/GeneralStaff.ua

Голова держави зазначив, що Україна потребує наявності сучасної системи ППО, а також договір про гарантії безпеки із надійними країнами.

Війна може повторюватися, впевнений у цьому. Ми повинні зробити так, щоб люди і бізнес не боялися розвиватися в нашій країні. Наше завдання зробити найсучаснішу систему ППО, мати договір з безпеки з країнами, яким ми довіряємо і щоб будь-які шанси агресора на вторгнення на майбутнє припинялися, - зазначив Зеленський.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?