Російський політолог підтвердив рак в Путіна та спрогнозував зміну влади
Категорія
Політика
Дата публікації

Російський політолог підтвердив рак в Путіна та спрогнозував зміну влади

Російський політолог підтвердив рак в Путіна та спрогнозував зміну влади
Джерело:  online.ua

За словами відомого російського політолога Валерія Солов'я, кремлівський диктатор та військовий злочинецнь Володимир Путін вже кілька разів страждав через онкологічні захворювання, та наразі знову важко хворий
Джерело: YouTube-канал"Популярна політика"

Путін стрімко втрачає владу та тяжко хворіє 

За словами Солов'я, кремлівський диктатор протягом останніх десятиліть страждав від різних форм онкозахворюваннь, але найважу виявили наприкінці 2019 початку 2020 років.

Політолог повідомляє, що у лютому 2020 року Путіну провели операцію із залученням іноземних спеціалістів, яка в цілому пройшла успішно, але життєдіяльність при цьому повинна буде жорстко обмежуватись, що сильно вплинуло на рішення про початок повноцінної війни проти України.

Слова Солов'я підтверджує відомий американський кінорежисер Оліфер Стоун, жо певний час входив до близького оточення Путіна.

Соловей також наголосив, що так званий середній клас в РФ почне дізнаватись правду і зрозуміє, що Путін вже не є гарантом їхної безпеки, коли в умовах війни і кривавого терору в Україні нарастає невідворотна міть відповідати за нелюдські вчинки перед міжнародною спільнотою.

Між тим радник керівника ОП Михайло Подоляк в черговий раз дорікнув країнам ЄС за купівлю в РФ енергоресурсів та фінансування війни проти України.

Завершується третій місяць вторгнення РФ в Україну. Європа продовжує відправляти в Москву мільярд євро на день, купуючи нафту й газ. Росія продовжує вбивати дітей, ґвалтувати жінок і руйнувати міста. Українці продовжують боронити європейські кордони й демократичну цивілізацію. Робіть висновки, - зазначив Подоляк.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?