На шахті на Донеччині прогримів вибух: один гірник загинув, 9 постраждали
Категорія
Події
Дата публікації

На шахті на Донеччині прогримів вибух: один гірник загинув, 9 постраждали

На шахті на Донеччині прогримів вибух: один гірник загинув, 9 постраждали
Джерело:  online.ua

Зранку 31 липня на шахті в смт Удачне Покровського району прогримів потужний вибух, в результаті якого постраждали 10 гірників. Пізніше стало відомо, що один із гірників помер уже після госпіталізації.

Джерело: сайт Державної  служби  з надзвичайних ситуацій

В результаті вибуху на Донеччині загинув гірник

"Вибух стався приблизно о 05:12 в північному польовому конвеєрному штреку, на горизонті 815 м. За попередньою інформацією внаслідок вибуху постраждало 10 гірників, яких наразі госпіталізовано до Центральної районної лікарні м. Покровськ", - йдеться в повідомленні.

Державна служба з надзвичайних ситуацій звертає увагу на те, що причина та обставини вибуху на шахті Шахтоуправління "Покровське" наразі встановлюються.

"Один гірник, якого госпіталізували після вибуху на шахті в смт Удачне Покровського району, помер. Поліція проводить перевірку. Зазначається, що 10 гірників з опіками різного ступеня тяжкості госпіталізували після вибуху до Центральної районної лікарні Покровська. Один із постраждалих помер. Наразі на місці події працює слідчо-оперативна група. Правоохоронці проводять перевірку і встановлюють обставини вибуху", - розповідають журналісти.

Окрім того, наголошується, що наразі вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження з попередньою кваліфікацією за ч. 2 ст. 272 ККУ (порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою).

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?