У Росії прогримів вибух на магістральному газопроводі "Газпрому"
Категорія
Події
Дата публікації

У Росії прогримів вибух на магістральному газопроводі "Газпрому"

У Росії прогримів вибух на магістральному газопроводі "Газпрому"
Джерело:  online.ua

Російські журналісти повідомляють, що у Пермському краї РФ стався вибух на магістральному газопроводі "Уренгой – Центр 2" російського газового монополіста "Газпром".

ДжерелаРБК  із посиланням на місцеву владу і МНС, "Радіо Свобода"

Що відомо про вибух на газопроводі "Газпрому"

"Так, дійсно стався вибух на магістральному газопроводі "Уренгой – Центр-2", орієнтовно в кілометрі від села Заборьє Кішертського округу… Діаметр газової труби – 1400 мм, тиск – 7,5 МПа", - йдеться в повідомленні.

Згідно з останніми даними, в результаті вибуху ніхто не постраждав, найближчі будинки не пошкоджені.

Окрім того, наголошується, що на місці активно працюють аварійні служби і співробітники поліції, окремі підрозділи були скеровані на захист прилеглих населених пунктів і лісових насаджень.

Як стверджують представники крайового МНС, інформація про розгерметизацію магістрального газопроводу біля річки Силва Кішертського муніципального округу надійшла о 18:45 (мск).

"Для робіт з гасіння було залучено вісім одиниць техніки і 21 людина. У компанії "Газпром трансгаз Чайковський", яка відповідає за цю частину газопроводу, заявили, що газ далі подають споживачам паралельними газопроводами в повному обсязі", - повідомляють росЗМІ.

Що важливо розуміти, це вже третій за останні місяці прорив магістральних газопроводів "Газпрому", що ведуть із родовищ в Уренгої.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?