У Сербії прогриміли потужні вибухи на складах боєприпасів
Категорія
Події
Дата публікації

У Сербії прогриміли потужні вибухи на складах боєприпасів

У Сербії прогриміли потужні вибухи на складах боєприпасів
Джерело:  online.ua

Вночі 4 червня в районі міста Чачак, що в Сербії, прогриміли вибухи на складах боєприпасів - жертв немає.

Джерело:  Vecernje Novosti

Що відомо про вибухи в Сербії

За словами місцевих журналістів, близько 01:30 жителів Чачака розбудили кілька серій потужних вибухів. Пізніше стало відомо, що вибухнули склади на фабриці "Слобода", яка займається виробництвом артилерійських боєприпасів.

Окрім того, зазначається, що в навколишніх будинках навіть тріснули вікна.

"Я працювала із ще сімома колегами в цеху, коли стався вибух. Нам вдалося вибратися, дійти до будівлі та увійти в бетонний підвал. Ця будівля не має вікон і буквально зарита в землю", - розповіла Александра Цирович, робітниця, яка перебувала на заводі на момент вибуху.

Як стверджують місцеві жителі, вони були вимушені поспіхом залишити свої домівки. Дехто порівнював ситуацію з війною.

Згідно з останніми даними, усіх працівників заводу, які були на третій зміні, вдалося успішно евакуювати, і ця аварія обійшлася без жертв.

"У серії вибухів, що сталися в компанії "Слобода", жертв та поранень не було. У громадян немає причин турбуватися. Евакуйовано 30 працівників компанії та навколишнє населення. Пожежники працюють", - підтвердив інформацію міський голова Чачака Мілун Тодорович.

За словами директора Центру здоров’я Александра Пайовича, наразі на місці знаходиться чимала кількість машин швидкої допомоги, і медичний персонал готовий діяти, якщо виникне така потреба.

"Місцеві жителі розповідають, що вибухи на фабриці можна було чути і в ранкові години п’ятниці. Протокол у таких випадках дозволяє надзвичайним службам зайти на територію, де сталася аварія, лише через 24 години після останнього вибуху", - йдеться в повідомленні.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?