На Україну насувається негода — до чого готуватися
Категорія
Україна
Дата публікації

На Україну насувається негода — до чого готуватися

На Україну насувається негода — до чого готуватися
Джерело:  online.ua

Українська синоптикиня Наталка Діденко попередила українців про сильний сніг, а також ожеледицю на дорогах. За її словами, погода на всій території країни буде морозною.

Джерело: Фейсбук-сторінка Наталки Діденко

В Україну йдуть сильні снігопади

Наталка Діденко звертає увагу на те, що 28-го грудня у центральних областях прогнозують найскладніші погодні умови - сильний сніг, хуртовини, снігові замети. В нашу країну цього дня ввірветь південний циклон. Окрім того, наголошується, що негода торкнеться західних областей (окрім Закарпаття, Волині та Рівненщини), Сходу України та Півдня.

У південній частині, де очікується висока температура повітря, буде мокрий сніг та дощ. Відповідно, на дорогах водіям буде непереливки - тому, якщо ніяк не можна відкласти завтрашні поїздки цими регіонами, будьте дуже уважними і перевірте машину на наявність всіх необхідних речей, які можуть знадобитися при нестандартній ситуації. Тьху тьху тьху! У північних областях сніг ймовірний, але ось чи доскаче циклон чи обмежиться невеликим снігом чи щільною хмарністю - питання, - наголосила Наталка Діденко.

Вона також нагадалп, що на дорогах залишається ожеледиця, тому порадила бати вкрай обережними.

За словами синоптикині, морози в нашій країні будуть домінувати, лише на Півдні очікується плюсова температура повітря. В українській столиці 28 грудня - хмарна погода, є ймовірність снігу, проте не сильного і без хуртовин.

Циклон вкупі із бурхливою катавасією піде південніше столиці. Морози поки втримуються, вночі в Києві -8-10, вдень близько -5 градусів. Що на Новий рік? 31 грудня - 1 січня очікується відлига і висока, з "плюсами", температура повітря, часом дощ та мокрий сніг. Підготуйте святкові парасолі) Але поки що утеплюємося і завтра зустрічаємо південний циклон), - порадила Наталка Діденко.

 Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?