Туреччину паралізувало через потужні дощі та снігопади
Категорія
Світ
Дата публікації

Туреччину паралізувало через потужні дощі та снігопади

Туреччину паралізувало через потужні дощі та снігопади
Джерело:  online.ua

На півдні Туреччини через сильні зливи затопленими опинились одразу декілька населенних пунктів. Дороги повністтю залило водою. 

Джерело: Sky News

Руйнівна стихія у Туреччині

Зокрема, через спричинені зливами повіні та підтоплення на півдні країни обрушилися щонайменше два мости.

У той же час, на сході країни не вщухають снігопади. На території провінції Муш без електроенергії залишилися близько 60 населенних пунктів.

У снігових заносах на автомобільних дорогах залишилися десятки автівок.

Негода спричинила призупинку роботи громадського транспорту, а також викликала перебої у електропостачанні.

Весь світ потерпає від негоди та природних катаклізмів 

Циклон приніс на територію Єгипту піщані бурі та потужний вітер. Порти країни на узбережжі Червоного та Середземного морів вимушені були припинити роботу.

За прогнозами синоптиків, над територією північного узбережжя країни та в районі дельти Нілу очікуються опади, містами помірні, а у окремих районах — сильні.

При цьому на північну та південну частину країни очікують піщані бурі.

У перше за останні 10 років сніг побачили жители куротного міста Олександрія. У місті дуже стрімко знизилась температура.

Зараз в Олександрії спостерігається дуже нестабільна погода. Порти Олександрія та Дехейла були тимчасово закриті, як і школи.

Екологи пояснюють випадання снігу зміною клімату, що впливає весь світ. Передбачається, що цієї зими в Єгипті буде дуже холодно.

Окрім цього, від потужного землетрусу постраждав американський штат Каліфорнія. Сила землетрусу склала 6,2 бали.

Землетрус стався на шельфі в районі мису Мендосино у Північній Каліфорнії. Епіцентр землетрусу був на глибині 9 кілометрів у Тихому океані.

 Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?