На Волині прикордонники збили дрон з 22 кг наркотиків на 13 млн грн — відео
Категорія
Події
Дата публікації

На Волині прикордонники збили дрон з 22 кг наркотиків на 13 млн грн — відео

ДПСУ
Наркотики

Зловмисники на Волині намагалися дроном перемістити два пакунки з 22,5 кг гашишу. Прикордонники збили квадрокоптер і затримали контрабандистів.

Прикордонники затримали контрабандистів наркотиків

Прикордонники повідомляють, що на околиці одного з прикордонних населених пунктів на Ковельщини, вони зі співробітниками СБУ збили коптер з двома пакунками.

Як згодом з'ясувалося, в них знаходилося 22,5 кілограми гашишу.

У трьох осіб, причетних до протиправної діяльності, проведено санкціоновані обшуки: виявлено безпілотники й інші речові докази.

1  з  6

Правоохоронці вилучили безпілотник і наркотичний засіб, а також три автомобілі, які контрабандисти використовували для здійснення незаконної оборудки.

За процесуального керівництва Волинської обласної прокуратури трьом волинянам повідомлено про підозру у вчиненому за попередньою змовою незакінченому замаху на контрабанду особливо небезпечного наркотичного засобу в особливо великому розмірі (ч. 2 ст. 28, ч. 3 ст. 15, ч. 3 ст. 305 КК України).

Суд обрав усім трьом підозрюваним запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?