На Запоріжжі росіяни масово залишають місця несення служби — зведення Генштабу
Категорія
Україна
Дата публікації

На Запоріжжі росіяни масово залишають місця несення служби — зведення Генштабу

На Запоріжжі росіяни масово залишають місця несення служби — зведення Генштабу
Джерело:  online.ua

Генштаб ЗСУ заявляє, що у Запорізькій області підтверджено знищення одного ворожого ЗРК С300, 8 одиниць військової техніки різних типів і складу боєприпасів. Окрім того, нашим бійцям вдалося поранити понад 150 солдатів РФ. Кількість ліквідованих наразі невідома.

Джерело: Фейсбук-сторінка Генштабу ЗСУ

Генштаб ЗСУ оновив інформацію про ситуацію на фронті 28 грудня

Як вдалося дізнатися українським воїнам, на тимчасово зайнятих територіях Запорізької області солдати РФ та найманці армії противника масово залишають місця несення служби.

Для розшукових заходів в місто Приморськ направлено окремі підрозділи росгвардії. За попередньою інформацією, у розшуку перебуває понад 200 осіб. Українська авіація протягом поточної доби завдала 4 удари по районах зосередження загарбників, а підрозділи ракетних військ і артилерії Сил оборони України уразили 2 пункти управління, 2 райони зосередження живої сили та склад боєприпасів ворога, - йдеться в повідомленні.

Генштаб ЗСУ зазначає, що армія РФ продовжує наступ на Бахмутському і Авдіївському, а також робить усе можливе, щоб покращити свої позиції Лиманському напрямках.

Варто звернути увагу на те, що на інших напрямках ворог продовжує оборонятися.

На Куп’янському та Лиманському напрямках ворог обстріляв райони понад 20 населених пунктів. Серед них - Синьківка, Вільшана, Куп’янськ, Кислівка і Крохмальне Харківської області; Стельмахівка, Площанка, Червонопопівка і Діброва на Луганщині, а також Ямполівка Донецької області, - повідомляють українські бійці.

Окрім того, наголошується, що на Запорізькому та Херсонському напрямках продовжували тероризувати мешканців понад 25 населених пунктів.

В результаті нових атак ворога постраждала цивільна інфраструктура Антонівки Херсонської області та саме місто Херсон. Отримали поранення цивільні.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?