Надя Дорофєєва кардинально змінила імідж — фото та відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Надя Дорофєєва кардинально змінила імідж — фото та відео

Надя Дорофєєва кардинально змінила імідж — фото та відео
Джерело:  online.ua

Зірка української музичної сцени Надя Дорофєєва приголомшила фанатів неочікуваною зміною іміджу - співачка вирішила перефарбувати волосся зі світлого на темний колір. Нову зачіску артистка уже встигла продемонструвати прихильникам.

Джерело: Фейсбук-сторінка Наді Дорофєєвої

Надя Дорофєєва кардинально змінила імідж, перефарбувавши волосся

Варто звернути увагу на те,що довжину волосся співачка залишила такою, якою вона й була, однак змінила колір зі світлого на темно-каштановий. Не забула артистка й про родзинку нового образу - нею стало біле пасмо.

Надя Дорофєєва вирішила не приховувати від фанатів, що будь-яка зміна образу є дуже стресовою для неї. Зірка відверто зізналася, що досі не звикла до свого нового кольору волосся.

"Прокинулася вранці, зайшла у ванну і злякалася. Ох, точно, я ж вчора пофарбувалася! Взагалі, будь-які експерименти в зовнішності для мене -стрес. Здавалося б, стільки образів, зйомок і т.д. Але на ділі кожен прибраний мілліметрік кінчиків волосся дає мені відчуття кардинальних змін)) Тому я місяцями ходжу, обмірковую, гортаю фото і приміряю подумки образи. Діліться, у вас так само? Або ви авантюристки, які легко б зробили рожевий чубчик", - цікавиться у своїх шанувальниць Дорофєєва.

Як фанати відреагували на новий образ Дорофєєвої:

  • Коли ти красива - тобі все личить! Наді дуже пощастило із зовнішністю;

  • Я авантюристка) волосся до пояса обрізаю до плечей, тому що швидко отростают. Були і чорні і блонд і рожеві і все за пів року;

  • Просто вогонь;

  • Мені світлий колір більше подобався;

  • Надю, твій найкращий колір - рудий! З ним ти мегаорганічна та красива;

  • Для артиста головне не колір волосся, а творчість! Чекаємо на нові хіти;

  • Класна ідея! Але люблю тебе руденькою;

  • Ти завжди неймовірна.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?