Надя Дорофєєва прокоментувала розлучення Позитива
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Надя Дорофєєва прокоментувала розлучення Позитива

Надя Дорофєєва прокоментувала розлучення Позитива
Джерело:  online.ua

Декілька тижнів тому колишній учасник гурту "Время и Стекло" Позитив офіційно заявив про розлучення зі своєю дружиною Анною Андрійчук. Його ексколежанка Надя Дорофєєва нещодавно зізналася, що дізналася про розрив пари значно раніше.

Джерело: "ЖВЛ"

Надя Дорофєєва прокоментувала розлучення Позитива

Колишнє подружжя співака Позитива та дизайнерки і подруги Насті Каменських Анни Андрійчук досі не назвало дату офіційного розлучення. Проте, враховуючи заяви колишніх, розрив відбувся доволі давно.

Артистка Надя Дорофєєва не приховує, що дізналася про розлучення пари однією з перших, оскільки досі залишається близькою подругою Позитива.

За словами співачки, Позитив і Анна, які зустрічалися з юності, дорослішали і досягали успіху разом, тому завершення спільного життєвого етапу було болісним для них обох.

"Звичайно, зараз вже жодної драми не було. Це рішення в будь-якому випадку було важким для них обох, я впевнена", - зазначаила Надя Дорофєєва.

Що відомо про розлучення Позитива та Анни Андрійчук

Наприкінці квітня співак Позитив публічно зізнався, що розлучився з дружиною Анною Андрійчук після семи років подружнього життя. За словами артиста, жодних інших заяв він робити не планує, оскільки їм треба "поговорити з усіма і з самими собою".

Однак Анна Андрійчук все-таки вирішила розповісти про розлучення під час шоу Насті Каменських "Девочки рулят", яке вони знімали в Мексиці. Дівчина розповіла своїм фанатам, що їй було боляче прийняти те, що вони більше не чоловік і дружина.Попри те, що Позитив не є прихильником хайпу, гучну заяву колишньої дружини він прокоментував спокійно.

Пізніше стало відомо, що оголошення про розставання вони заздалегідь узгодили. Зараз вони добре спілкуються і не тримають образу одне на одного. До прикладу, колишні бачилися на святкуванні 40-річчя Потапа.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?