Надю Дорофєєфу екстрено ушпиталено
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Надю Дорофєєфу екстрено ушпиталено

Надю Дорофєєфу екстрено ушпиталено
Джерело:  online.ua

Україньская співачка Надя Дорофєєва була екстрено ушпиталена через проблеми зі здоров'ям. Таке повідомлення з'явилося у її акаунті в Instagram 6 жовтня.

Джерело: Instagram nadyadorofeeva

На що нездужає поп-зірка, наразі не уточнюється. Проте її самопочуття виявилося настільки кепським, що співачці довелося відмовитися від проведення власного концерту.

У зв'язку з раптовим погіршенням здоров'я співачки Dorofeeva, концерт, запланований на сьогодні, 6.11.21, на жаль, не відбудеться. На даний момент вона знаходиться в госпіталі й проходить обстеження", - зазначається у повідомленні.

Коли ж таки має відбутися скасований виступ Дорофєєвої, поки що невідомо. Де саме його планували провести, також не повідомляється. ЗМІ не виключають, що вона планувала закордонний тур.

Раніше Дорофєєва відкрила таємницю про своє здоров'я. Зокрема, чотири роки тому їй поставили діагноз фіброаденома. Це доброякісна освіта у молочній залозі, яку довелося видалити.

Шлях до зірок Наді Дорофєєвої

Співачка зараз розвиває сольну кар'єру під лаконічним сценічним ім'ям DOROFEEVA. Проте популярність вона собі здобула співами у гурті "Время и Стекло", створеному спільно із Олексієм Завгороднім. Ансамбль впродовж десяти років існування встиг здобути багато прихильників. Найбільш відомі пісні дуету, які встигли стати хітами, зокрема такі: «Имя 505» (понад 240 мільйонів переглядів на YouTube), «Тролль», «На стиле» (кожен відеокліп має понад 170 мільйонів переглядів), «Навернопотомучто».

"Время и Стекло" завершило своє існування у 2020 році, бо і Надя, і Завгородній забажали кожен розвиватися самостійно. Олексій подався до проекту MOZGI, а Надя почала співати соло.

Коли я усвідомлюю, що група "Время и Стекло" існує 10 років, мене накривають змішані емоції – це страх, шок, але насправді нескінченний захват, гордість та щастя. Ми з Льошею зрозуміли, що зробили максимально все і наш час в групі справді минув. Такий величезний період, ціле творче життя – велика рідкість для сучасного артиста. А нам вдавалося дивувати, вражати й кожен раз створювати щось нове, щоб дарувати радість і надихати! І ми будемо продовжувати, тільки ще крутіше і по-іншому – настає новий етап", - так коментувала Надія завершення історії гурту.

Дотепер у DOROFEEVA вийшов власний альбом - Dofamin.

У 2021 Надія Дорофєєва увійшла в топ-100 успішних жінок України за версією журналу "Новое время".

Від 2015 року Дорофєєва офіційно перебуває у шлюбі зі співаком Володимиром Дантесом (справжнє його прізвище – Гудков).

Читайте також

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?