Нам вдалося скинути ворога з українського неба — представник ГУР Шевченко
Категорія
Україна
Дата публікації

Нам вдалося скинути ворога з українського неба — представник ГУР Шевченко

Нам вдалося скинути ворога з українського неба — представник ГУР Шевченко
Джерело:  online.ua

Представник Головного управління розвідки МО Артем Шевченко звернув увагу на те, що Силам оборони разом з ГУР все-таки вдалося скинути російських загарбників з українського неба. Йдеться про те, що з кінця березня 2023 року ворог більше не залітає на контрольовану нашими силами територію. Про це він повідомив під час пресконференції за участі російського командира вертольота Мі-8 Максима Кузьмінова, який перейшов на бік України в рамках спецоперації ГУР "Синиця"

Джерело:  online.ua

Чому важливо подивитися фільм "Збиті льотчики росії"

Варто зазначити, що Артем Шевченко є відомим режисером та автором циклу "Воєнна розвідка України: на морі, в небі, на землі".

"Збиті льотчики росії" — це його четверта документальна стрічка, яка розповідає про успішну та героїчну, однак вкрай складну та жорстку боротьбу нашої авіації, наших Сил оборони, а також розвідки за українське небо.

В нашому фільму ми показуємо вісьмох збитих льотчиків Росії, як я назвав свій фільм, від командира евакуаційного вертольота до двох заступників командирів авіаполків: винищувального і бомбардувального. І показано їхню долю. Їхня доля, звичайно, ганебна, їхня доля негероїчна, якщо навіть їм вдається вижити - це такий шанс, який може бути, а може і не бути... Декількох пілотів, їхні штурмани під час катапультування гинули після приземлення. Якщо ж вони залишаються живими - їх чекає або смерть, або полон, ганебний полон.

Андрій Юсов та Артем Шевченко (фото — online.ua)

Варто також зазначити, що у День Воєнної розвідки, 7 вересня, документальний фільм "Збиті льотчики росії" буде опублікований на YouTube-каналі ГУР МО України.

Шевченко звернувся з закликом до російських пілотів

За словами Артема Шевченка, він вирішив закінчити свою документальну стрічку позитивним епізодом, а саме історією командира вертольота, 28-річного Максима Кузьмінова.

Як відомо, саме цей російський пілот вирішив перейти на бік України, оскільки з самого початку засуджував вторгнення Путіна в нашу державу.

Історія Кузьмінов є підтвердженням того, що ГУР завжди виконує те, що обіцяє, а також здатне провести ще не одну таку надскладну спецоперацію, якою була "Синиця"

Це означає, що в російських пілотів досі зберігається шанс на вірний вибір, шанс на порятунок.

Це шанс перейти на сторону добра, світла і справедливості, як я сказав у цьому фільмі. Перелетіти, ризикнути, безумовно, але перелетіти з справною технікою на територію України. Для цього є всі можливості. І це показує історія пілота, командира вертольота, молодої 28-річної людини Максима Кузьмінова.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?