Нардеп Галушко знову образив правоохоронців
Категорія
Політика
Дата публікації

Нардеп Галушко знову образив правоохоронців

Нардеп Галушко знову образив правоохоронців
Джерело:  online.ua

Нардеп від фракції "Слуга народу" Микола Галушко у коментарі з приводу скандального інциденту із зупинкою його авто у грудні минулого року знову виступ з образливим коментарем на адресу правоохоронців.

Джерело: Україна 24

Скандал з нардепом Миколою Галушко

Нардеп від "Слуги народу" заявив, що правоохоронці зупинили його автомобіль безпідставно.

Там брехня все. Не було жодного порушення, просто зупинили машину і обшукали без законних на те підстав: робочі документи, барсетку, гаманці, які були у мене в машині, мої особисті та робочі документи. Я їм пояснюю, а вони кажуть: "Ми могли це робити". Дебіли значить, заявив Галушко.

За інформацією видання Укрінформ, в поліції підтвердили, що інцидент з Галушко відбувся у грудні минулого року, однак відповідне відео було опубліковано тільки сьогодні.

Скандальний інцидент з нардепом від "Слуги народу"

За словами представниці фракції "Слуга народу" Юлії Палійчук, у фракції поведінку Галушка вважають неприйнятною.

Палійчук повідомила, що поведінка її однопартійця під час спілкування з правоохоронцями абсолютно недопустима для народного депутата.

На думку самого Галушко, оприлюднення скандального відеозапису пов’язане з його позицією під час голосування за відставку керівника МВС, яке відбулося 15 липня. Але відео було опубліковане саме зараз, бо дата запису з камери минулого року начебто збігається з нинішнім періодом року.

інцидент стався 18 грудня 2020 року. Автомобиль з нардепом зупинили у центрі Києва за перетин подвійної смуги.

Галушко, нецензурно висловлюючись, намагався довести правоохоронцям, що вони зупинили автомобіль народного депутата та не мають права проводити огляд.

Зі свого боку правоохоронці заявили, що на авто не має відповідних ознак, що воно належить народному депутату, окрім цього народні депутати не мають дипломатичного імунітету.

Авто Toyota Land Cruiser, яке зупинили правоохоронці, належить матері депутата.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?