Нардеп Трухін написав заяву про складання мандату
Категорія
Політика
Дата публікації

Нардеп Трухін написав заяву про складання мандату

Нардеп Трухін написав заяву про складання мандату
Джерело:  online.ua

Народний депутат Олександр Трухін від «Слуги народу», який є фігурантом справи про резонансну ДТП, написав заяву про складання мандата.

Джерело: нардеп Ярослав Железняк

Олександр Трухін склав мандат

Як повідомляється в джерелі, відповідну постанову вже вніс регламентний Комітет Верховної Ради, її розглянуть на найближчому засіданні.

Фото - t.me/yzheleznyak

Що відомо про справу Трухіна

У серпні 2021 року на Бориспільській трасі сталася ДТП за участю Audi, в якій їхав заступник голови бюджетного комітету та депутат від «Слуги народу» Олександр Трухін. Спочатку у ЗМІ з'явилася інформація, що саме він був винуватцем аварії та перебував за кермом автомобіля.

1 лютого 2022 року у ЗМІ з'явилося відео із нагрудної камери правоохоронця Петрика, який прибув на виклик аварії.

На відео, отриманому з камери поліцейського, видно, що Олександр Трухін пропонував хабар, намагався «відвести поліцейського в ліс» і хотів зателефонувати тодішньому голові МВС Денису Монастирському.
Також патрульний розповів, що Трухін та всі інші авто були у нетверезому стані, але відмовилися здавати аналіз.

Напередодні Трухін підписав угоду з прокурором Денисом Демківим про визнання провини у справі про спробу підкупу поліцейських на місці дорожньо-транспортної пригоди.

Суд призначив йому покарання у вигляді максимального штрафу.

Внесену нардепом заставу — 49 620 — грн перерахують на потреби Збройних Сил України.

Читати також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?