Наступ за планом. Залужний поговорив про обстановку на фронті з генералом Міллі
Категорія
Україна
Дата публікації

Наступ за планом. Залужний поговорив про обстановку на фронті з генералом Міллі

Наступ за планом. Залужний поговорив про обстановку на фронті з генералом Міллі
Джерело:  online.ua

24 червня головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний провів телефонні переговори з головою Об'єднаного комітету начальників штабів США генералом Марком Міллі.

Джерело: Валерій Залужний

Залужний провів телефонну розмову з Міллі

Головнокомандувач Збройних Сил України повідомив, що у рамках постійного діалогу з партнерами він провів телефонну розмову з головою Об’єднаного комітету начальників штабів США генералом Марком Міллі.

Детально обговорили ситуацію на всіх ділянках фронту. Розповів про наступальні та оборонні дії наших підрозділів. Повідомив, що операція триває згідно з планом, - йдеться у повідомленні.

Також Залужний розповів про потреби Збройних Сил України у певних видах озброєння та засобах розмінування.

Домовилися залишатися на звʼязку та активно взаємодіяти. Дякую генералу Міллі за підтримку та допомогу в боротьбі з російським агресором.

Що відомо про контрнаступ ЗСУ

Заступниця міністра оборони Ганна Маляр повідомила 24 червня, що українські військові зі Східного угруповання військ почали наступ у напрямку Оріхово-Василівки, Бахмута, Богданівки, Ягідне, Кліщіївка, Курдюмівка.

За її словами, на всіх напрямках є просування вперед.

На Куп’янському, Лиманському, Мар’їнському напрямку російські війська намагалися наступати, але їм не вдалось просунутись.

На Авдіївському та Шахтарському напрямках противник завдав авіаційних ударів, здійснював артилерійські обстріли.

На півдні України тривають важкі бої, росіяни перебувають в обороні та докладають чимало зусиль, щоб зупинити контрнаступальні дії ЗСУ.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?