Настя Каменських назвала причину конфліктів з Потапом
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Настя Каменських назвала причину конфліктів з Потапом

Настя Каменських назвала причину конфліктів з Потапом
Джерело:  online.ua

Багатьом фанатам здається, що зіркове подружжя Насті Каменських і Потапа можна назвати ідеальним, проте нещодавно стало відомо, що навіть між ними спалахують конфлікти через побутові питання. За словами Насті, вона просто обожнює прибирати вдома, а от Потап постійно розкидає свої речі. Звичайно, така поведінка артистку не може не дратувати.

Джерело: "Люкс ФМ"

Каменських зізналася, чому свариться зі своїм чоловіком Потапом

Під час нового інтерв'ю українська співачка розповіла подробиці буденного, а не зіркового життя. Настя стверджує що звикла боротися з лінню, наводячи лад у розкішному двоповерховому маєтку під Києвом. Зірці дуже подобається перебирати речі та мити посуд.

"Я обожнюю прибирати свій будинок. Чесно зізнатися, я щоразу біжу зі зйомок чи після справ для того, щоб дібратися додому пошвидше і поприбирати", – зізналася Настя Каменських.

Однак репер Потап не розділяє хобі дружини, адже не є поборником чистоти й порядку. Артист частенько ігнорує прохання співачки і розкидає речі, які мусить прибирати вона. На диво, з подібними витівками коханого співачка змирилась.

"Я кажу йому: "Льоша, ти міг би мені допомогти і не розкидати все". Льоша думає, що він живе в готелі. Коли я бачу ці штани розкидані, я посміхаюся і розумію, що все одно його люблю", – розповідає співачка.

Як стверджує Настя Каменський, у його чоловіка є й інші погані звички. Він залишає світло ввімкненим по всьому будинку та відкриває всі полиці.

"Одного разу я приїхала після гастролей. Заходжу, всюди з кранів тече вода, всюди світло ввімкнене. Приходжу, кажу: "Сонечко, чому ти так зробив?". Він говорить: "Мені чомусь так страшно без тебе було", – згадала українська співачка ще один кумедний випадок.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?