Настя Каменських розповіла про складний період у житті
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Настя Каменських розповіла про складний період у житті

Настя Каменських розповіла про складний період у житті
Джерело:  online.ua

Зірка української поп-сцени Настя Каменських нещодавно вирішила полетіти в Тулум для зйомок реаліті-шоу. Однак насправді співачка зізналась, що переживає складний період, тому вона замислилася про перезавантаження.

Джерело: Інстаграм Насті Каменських

Що сталося з Настею Каменських

Зірка звернула увагу на те, що цей рік був дуже складним для кожного з нас, оскільки після початку пандемії коронавірусу довелося адаптовуватися до змін, бути гнучкими в планах.

Настя Каменських зізнається, що для неї рік став надзвичайно важким через смерть батька.

"Для мене цей рік став складним ще й в особистому плані. Я втратила тата, і життя вже ніколи не буде колишнім. Мені досі складно усвідомити та прийняти цей факт", – відверто розповіла українська співачка.

За словами артистки, вона вважає себе сильною, тому тримається і продовжує жити далі.

"Мені захотілося поділитися з вами та сказати, що у нас одне життя. Проживайте кожен день, насолоджуючись їм. Проводьте час з сім'єю, близькими, друзями. Цінуйте і запам’ятовуйте ці моменти", – порадила свої фанатам Настя Каменських.

Чому Каменських поїхала в Мексику

Артистка розповідає, що перебуває в Мексиці не тільки, щоб нарешті зняти своє реаліті, однак й для перезавантаження, яке допоможе зірці рухатися далі.

"Пам’ятайте, що кожен з нас має велику силу і може йти далі, попри будь-які труднощі та перешкоди. Адже життя таке прекрасне! І воно одне! Якщо сумно – плач, радісно – веселися! І живи, живи та ще раз, живи", – наголосила Настя Каменських.

Як на пораду відреагували фанати Каменських

"Золоті слова; дякую за пораду! Настю, тримайся! Ми разом з тобою; Втрата батька - це жахливо, але потрібно пам'ятати, що душа людини - вічна, тому тато завжди буде з вами; яка ж ви мудра жінка; чудова порад, люди часто про це забувають", - пишуть люди в мережі.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?