Настя Каменських здивувала фанатів спільним треком з тіктокером
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Настя Каменських здивувала фанатів спільним треком з тіктокером

Настя Каменських здивувала фанатів спільним треком з тіктокером
Джерело:  online.ua

Одна із найяскравіших зірок української поп-сцени Настя Каменських й популярний тіктокер Вася Демчук зачарували мережу спільним треком, який отримав назву Sorry 2. За словами виконавців, ця щемлива пісня розповідає про прощання з минулим.

Джерело: Ютуб-канал NK

Настя Каменських і зірка тіктоку Вася Демчук представили спільний трек

Українська співачка Настя Каменських не втомлюється ексерементувати та дивувати фанатів. Цього разу вона вирішила потішити шанувальників неочікуваною колаборацією з останнім романтиком Тіктоку Васею Демчуком.

Як відомо, його сніпет авторського синглу Sorry здобув шалену популярність у Тіктоці, адже за лічені дні на нього зняли близько 250 тисяч відео. Настя Каменських саме у соціальній мережі почула уривок треку Sorry й зрозуміла, що хоче попрацювати з молодим артистом.

"Мене миттєво зачепив голос Васі, дуже чуттєвий і проникливий. І хоча на той момент я не знала, чия це пісня, мені дуже захотілося не просто заспівати її, а додати до неї жіночу частину історії. Дізнавшись, хто її виконує, ми з Васею списалися і вже за кілька днів зустрілися на студії", – розповідає Настя Кменських.

Вася Демчук відверто зізнається, що давно стежив за творчістю української виконавиці й був вражений її професіоналізмом.

“Вона – справжній професіонал, з унікальним голосом і приголомшливою харизмою. Круто, що нам вдалося попрацювати разом. З першої ж спільної демки я зрозумів, що Настя не просто прожила цю пісню, а й додала до неї свого жіночого погляду, вклала свою душу", – наголошує артист.

За словами тікторе, після виходу треку Sorry він отримував чимало пропозицій відомих співаків та співачок щодо запису спільного треку. Однак він не надто хотів робити це в дуеті, оскільки в основу пісні співак поклав особисту історію. Проте від пропозиції Насті Каменських він не зміг відмовитися.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?