Наталія Поклонська стане послом РФ в африканській республіці Кабо-Верде
Категорія
Політика
Дата публікації

Наталія Поклонська стане послом РФ в африканській республіці Кабо-Верде

Наталія Поклонська стане послом РФ в африканській республіці Кабо-Верде
Джерело:  online.ua

Колишня скандальна прокурорка Криму і депутатка Державної думи РФ Наталія Поклонська стане послом Росії в африканській республіці Кабо-Верде, яка знаходиться на островах Зеленого Мису в Атлантичному океані.

Джерело: "РБК" з посиланням на інсайдерів в парламенті РФ

Поклонська стане послом Росії в острівній республіці біля Африки

За словами анонімних джерел в російському парламенті, міжнародний комітет Держдуми може розглянути питання про схвалення кандидатури Поклонської послом "в найближчий час". Згідно з останніми даними, документи на неї вже готові.

Варто звернути увагу на те, що послів Росії призначає очільник Кремля Володимир Путін за погодженням з обома палатами парламенту.

"Поклонську через її не цілком системну поведінку і екстравагантні заяви не хотіли бачити в Думі наступного скликання ні адміністрація президента, ні "Єдина Росія", ні керівництво Криму, від якого вона обрана. Однак відомо, що з депутаткою консультувалися щодо її подальшого працевлаштування, і робота на дипломатичній ниві була побажанням самої Поклонської", - йдеться в повідомленні інформаційної агенції.

Що важливо розуміти, Республіка Кабо-Верде – невелика держава в Західній Африці, яка знаходиться в Атлантичному океані на Островах Зеленого Мису. Це колишня колонія Португалії, яка отримала незалежність в 70-х роках минулого століття. Острови Зеленого Мису – це архіпелаг з 18 островів. Станом на 2020 рік населення держави складало 560 тисяч осіб.

Окрім того, наголошується, що дипломатичні відносини між РФ і Кабо-Верде встановлені з 1975 р (з СРСР). 3 роки тому Росія і Кабо-Верде підписали угоду про безвізовий режим.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?