Національний архів Шотландії назвав причину смерті Єлизавети ІІ
Категорія
Світ
Дата публікації

Національний архів Шотландії назвав причину смерті Єлизавети ІІ

Національний архів Шотландії назвав причину смерті Єлизавети ІІ
Джерело:  online.ua

Експерти дійшли висновку, що 96-річна королева Єлизавета II померла "від старості" — це вказано у свідоцтві про її смерть.

Джерело:  The Telegraph

Відома офіційна причина смерті Єлизавети ІІ

У свідоцтві, який нещодавно оприлюднив Національний архів Шотландії, йдеться про те, що причиною смерті королеви стала "старість".

Окрім того, у документі уточнюється, що Єлизавета Александра Мері Віндзор, Її Величність Королева, померла о 15:10 8 вересня у віці 96 років у замку Балморал.

Також вказано, що про смерть королеви повідомила генеральному реєстратору її дочка принцеса Анна.

Час смерті в історичному документі означає, що лише король Чарльз і його сестра Анна були поруч зі матір’ю, коли вона померла в Абердинширі три тижні тому. "Старість" була єдиною в переліку причин смерті королеви, - пише видання.

Варто звернути увагу на те, що та сама причина була вказана і в свідоцтві про смерть її чоловіка принца Філіпа.

Фото - скриншот

Що відомо про похорони Єлизавети II

Королеву Великої Британії поховали 19 вересня, після 70 років на троні. Вона спочиває у родинному склепі Віндзорського замку.

Окрім того, наголошується, що серед 2000 тих, хто прибув на офіційну церемонію, було близько 500 президентів, прем’єр-міністрів, іноземних членів королівської сім’ї та високопоставлених осіб.

Сотні тисяч людей також вишикувались уздовж маршруту, яким катафалк королеви їхав із Лондона до Віндзора.

 Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?