Науковці назвали головні продукти для збереження молодості та краси
Категорія
Наука та медицина
Дата публікації

Науковці назвали головні продукти для збереження молодості та краси

Науковці назвали головні продукти для збереження молодості та краси
Джерело:  online.ua

Ні для кого не секрет, що продукти, які є основою раціону кожної людини, безпосередньо впливають на стан її здоров'я. Однак не так багато з нас здогадуються, що деякі овочі, фрукти, м'ясо, риба та навіть напої можуть допомогти у процесі омолодження нашого організму.

Джерело: realbuzz.com

За словами іноземних науковців, вони можуть виділити 9 продуктів, які мають антиейдж ефект.

Лосось

Вчені звертають увагу на те, що 2 – 3 порції жирної риби забезпечать вам покращення когнітивних якостей, захистять зір, а також додадуть сяйва вашій шкірі.

Помідори

Ці овочі у вашому організмі активно будуть боротися з вільними радикалами, а також захищати клітини від пошкодження. Окрім того, помідори мають так званий натуральний SPF, допомагають шкірі добре підготуватися до сонячних променів.

Білий чай

Як відомо, у цьому напої є дуже багато антиоксидантів. Ба більше, він здатен неабияк зарядити вас енергією, а також знизити рівень холестерину, кров'яний тиск та ризик захворіти на рак.

Шпинат

Ця зелень, у якій є чимало заліза, покращить якість крові. Також шпинат багатий на фолієву кислоту, що робить його ідеальним продуктом для вагітних, або для жінок, які лише планують вагітність.

Фото — unsplash.com

Цвітна капуста

За словами науковців, вона захищає від раку, сприяє зниженню ваги, адже містить лише 25 калорій на порцію. Особливо підійде людям з непереносимістю глютену.

Морс із журавлини

У ньому дуже багато вітамінів і мінералів. Ба більше, це ідеальне джерело вітаміну С і марганцю.

Сочевиця

У ній ви можете знайти достатню кількість клітковини, білка, а також заліза. Ба більше, вона захищає від раку, знижує рівень холестерину та допомагає регулювати гормони.

Грецький йогурт

Що важливо розуміти, у ньому удвічі більше білка і набагато менше цукру.

Ні для кого не секрет, що білок також допомагає схуднути, довше зберігаючи відчуття ситості.

Чорниця

Науковці звертають увагу на те, що саме ця ягода не тільки сприяє гарному кольору обличчя без зморшок, а також допомагає запобігти віковим захворюванням.

Читайте також:

  • Чому відмова від сніданку є шкідливою для здоров'я — пояснення вчених

  • Науковці оцінили вплив сну на тривалість життя людини

  • Вчені заявили про суттєве збільшення довжини пеніса протягом останніх років

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?