Науковці назвали ідеальну тривалість сексу для жінок
Категорія
Наука та медицина
Дата публікації

Науковці назвали ідеальну тривалість сексу для жінок

Науковці назвали ідеальну тривалість сексу для жінок
Джерело:  online.ua

Іноземні вчені нарешті вирішили з'ясувати, якою має бути ідеальна тривалість сексу, щоб задовольнити якомога більшу кількість жінок.

Джерело: Science alert

Що нового вдалося дізнатися про секс

Під час одного з недавніх досліджень науковці вирішили враховувати й час на ласки, і безпосередньо уже до того, як жінка відчує пік насолоди – оргазм.

Як вдалося дізнатися вченим, середній час, необхідний жінкам для досягнення оргазму під час сексу з чоловіками, – 13,41 хвилини.

Однак фахівцям досі вкрай складно вирахувати середній час, скільки триває секс у жінок. Насамперед тому, що у жінок рефрактерний період (період відновлення між оргазмами) набагато коротший, і таким чином, вони можуть отримати кілька оргазмів за один сексуальний акт. Це означає, що секс у жінок може тривати доти, доки обидві людини хочуть продовжувати ним займатися.

За словами вчених, учасницями їхнього дослідження стали 4 тисяч жінок. Респондентки стверджували, що в середньому хочуть, щоб секс тривав близько 26 хвилин. Однак у більшості з них сексуальні акти тривають від 16 до 17 хвилин.

Фото — unsplash.com

Яка ідеальна тривалість сексу для жінок — відповідь вчених

В результаті одного з досліджень стало відомо, що ідеальна тривалість вагінального сексу – становить від 7 до 13 хвилин.

За словами опитаних жінок, від 1 до 2 хвилин – "занадто мало", від 3 до 7 хвилин "достатньо", а від 10 до 30 хвилин – "занадто довго". Водночас найчастіше саме вагінальний секс триває у жінок від 3 до 13 хвилин.
Час, який необхідний жінці для досягнення оргазму, залежить від її здатності розслаблятися й отримувати задоволення, а також від здатності партнера вибудовувати контакт,
— запевнили сексологи.

Експерти звертають увагу на те, що ці дані не є закономірністю для всіх жінок і тривалість сексу, як і те, що приносить партнерам найбільше задоволення, дуже індивідуальна.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?