Навіщо Путін почав активно провокувати НАТО — пояснення Фейгіна
Категорія
Політика
Дата публікації

Навіщо Путін почав активно провокувати НАТО — пояснення Фейгіна

Володимир Путін
Джерело:  24 канал

Нещодавно неподалік естонсько-російського кордону на білбордах вивісили цитату Путіна про те, що "кордони Росії ніде не закінчуються". Це сталося після того, як влада РФ заявила про готовність до війни з Альянсом. Російський правозахисник Марк Фейгін розповів, що насправді відбувається.

Путін знову намагається налякати членів НАТО

За словами російського опозиціонера, останні гучні заяви диктатора та його поплічників є лише черговою бравадою.

Дивіться нове інтерв'ю Марка Фейгіна для online.ua:

Фейгін звертає увагу на те, що Кремль просто копіює у СРСР агресивну риторику щодо Заходу.

Проте численні поразки армії РФ на українському фронті підтверджують той факт, що країна-агресорка уже не зможе тягатися з НАТО.

Станом на зараз ніяких можливостей для повномасштабної війни із НАТО у Росії немає. Якби вони були, то їх би використали в першу чергу для розв'язання всіх питань в Україні. А відкривати другий фронт ніхто не буде, бо так можна лише програти, – пояснює правозахисник.

Також, можливо, що заяви про “війну з НАТО” спрямовані на внутрішню аудиторію Росії, щоб підняти бойовий дух.

Однак реальність залишається жорсткою: у найближчому майбутньому росіяни стануть біднішими через те, що Путін налаштований кинуть всі ресурси, зокрема й людські, на війну з Україною.

На переконання Марка Фейгіна, це буде нагадувати часи СРСР, який також "економив" на добробуті громадян задля фінансування військово-промислового комплексу.

Фейгін пояснив, коли спецслужби РФ можуть ліквідувати Путіна

Як вважає російський опозиційний діяч, юрист і блогер Марк Фейгін, у разі воєнної поразки Росії, спецслужби РФ захочуть зроби крайнім винятково очільника Кремля.

Про це він розповів в інтерв'ю online.ua.

Щоб списати на нього все це, зняти відповідальність. Путіна прибирати має сенс тільки для однієї-єдиної речі, щоб зняти з себе відповідальність. В усьому іншому у них нормально. Якщо вони перемагають, то навіщо це робити? Поразка дурнів любить. Тому, відповідно, якщо програш, він має бути співвідносний не з усією системою, не з усіма цими людьми, з його оточення, а з ним самим. Це не ми, це все він.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?