Найбільша криптобіржа світу Binance ухвалила остаточне рішення щодо діяльності в Росії
Категорія
Технології
Дата публікації

Найбільша криптобіржа світу Binance ухвалила остаточне рішення щодо діяльності в Росії

Найбільша криптобіржа світу Binance ухвалила остаточне рішення щодо діяльності в Росії
Джерело:  online.ua

27 вересня офіційно стало відомо, що найбільша криптобіржа світу Binance підписала угоду про продаж усього свого російського бізнесу компанії CommEX. Криптогігант офіційно йде з ринку РФ.

Джерело:  Binance

Найбільша криптобіржа світу Binance вирішила піти з Росії

За словами пресслужби, процес відключення буде тривати приблизно один рік.

Усі активи поточних російських користувачів у безпеці та надійно захищені... Дивлячись у майбутнє, ми визнаємо, що робота в Росії несумісна зі стратегією Binance щодо дотримання вимог, - виступив із заявою з цього приводу директор з дотримання нормативних вимог біржі Ной Перлман.

Окрім того, наголошується, що під час організованої та послідовної міграції користувачів Binance спільно з CommEX зроблять все можливе для детального інформування користувачів про процедуру перенесення їхніх активів на платформу CommEX.

У Binance звертають увагу на те, що нові користувачі, які пройшли процедуру верифікації персональних даних, будуть частково перенаправлені на платформу CommEX.

Які ще деталі стали відомі

Згідно з останніми даними, протягом наступних кількох місяців Binance має намір закрити біржові сервіси та інші бізнес-напрямки на території країни-агресорки.

Фінансові подробиці угоди не розголошуються. При цьому в рамках цієї угоди Binance повністю припиняє свою діяльність у Росії.

У рамках цієї угоди у Binance не залишиться права на отримання частини прибутку після продажу і можливості зворотного викупу часток у бізнесі, - заявила пресслужба компанії.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?