Найкраще відео 2021 року. Кліп української режисерки Тані Муїньо номінований на Греммі
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Найкраще відео 2021 року. Кліп української режисерки Тані Муїньо номінований на Греммі

Найкраще відео 2021 року. Кліп української режисерки Тані Муїньо номінований на Греммі
Джерело:  online.ua

Одним з номінантів цьогорічної премії "Ґреммі" став кліп Montero (Call Me By Your Name) репера Lil Nas X. Його режисером стала українська кліпмейкерка Таня Муїньо.

Джерело: Instagram  Тані Муїньо, Grammy Awards

Кліп наразі має понад 395 мільйонів переглядів, при цьому відмітку “Подобається” поставили лише 9,4 млн глядачів, а “дизлайк” – 1,2 млн.

Головний герой ролика постає в образі чи то Єви, то чи Адама і піддається різним спокусам. Спершу до нього підбирається змій, а згодом в оточенні трансвеститі, він постає переду судилищем у пеклі. Там його заковують в кайдани, а згодом виконавець спокушає своїми танцями на пілоні самого Сатану, після чого вбиває останнього і заволодіває його владою.

Назва синглу "Montero (Call Me By Your Name)" відчилає до найменування однойменного фільму «Назви мене своїм ім'ям». Фільм присвячений гомосексуальним взаєминам між сином професора археології та його аспірантом у виконанні Тімоті Шаламе та Армі Гаммера.

Обкладинка треку є "переосмисленням" фрески Мікеланджело "Створення Адама", на ній зображений головний виконавець у двох іпостасях. Перший зображений оголеним, він ширяє над хмарою, з довгою чорною косою. Другий, з червоним волоссям і опереними нігтями, лежить навпроти.

Що відомо про Таню Муїньо  

Нагадаємо, Таня Муїньо - українська кліпмейкерка, фотографиня і режисерка, яка знімала кліпи для таких гуртів та виконавців, як Cardi B.? MONATIK , Post Malone,The Weeknd , Lil Nas X, NK (Настя Каменских),  Скриптоніт та ін.

Вона народилась у родині одеського кубинця та українки, до того, як під=шла у школу. жила у Гавані.

“У мене велика кубинська сім'я: у тата три брати і сестра. На Кубі нічого не бояться - бо вони багато чого пережили і їм нема чого втрачати”, — розповідає Таня

Наразі Таня живе та працює в Одесі.

Читайте також:

  • Netflix офіційно локалізували на території України.

  • Netflix випустив трейлер нового сезону серіалу "Дивні дива".

  • Netflix зняв серіал про жахливі вбивства під Копенгагеном — трейлер вразив мережу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?