Найкращий подарунок — РНБО відреагувала на рішення РФ щодо України
Категорія
Політика
Дата публікації

Найкращий подарунок — РНБО відреагувала на рішення РФ щодо України

Найкращий подарунок — РНБО відреагувала на рішення РФ щодо України
Джерело:  online.ua

Секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов назвав введення проти нього та інших українських політиків санкцій РФ найкращою оцінкою роботи у відстоюванні національних інтересів України.

Джерело: Facebook-сторінка Олексія Данілова

Данілов вважає санкції РФ найкращим подарунком

"Найкращий подарунок до 30-річчя Незалежності України. Кремль запровадив санкції щодо секретаря Ради національної безпеки і оборони України. Вважаю це найвищою відзнакою і найкращою оцінкою нашої спільної роботи у відстоюванні національних інтересів нашої держави. Обіцяю виправдати "високу довіру" і зробити ще більше на посаді секретаря Радбезу, щоб раз і назавжди зняти питання щодо будь-якої присутності "русского мира" і його агентів впливу в українському житті – як кажуть в народі, "щоб і духу не було"!", - наголосив Олексій Данілов.

Як уже згадувалося раніше, 20 серпня команда очільника Кремля Володимира Путіна ввеласанкції проти міністра закордонних справ України Дмитра Кулеби та секретаря Ради національної безпеки і оборони України Олексія Данілова.

Окрім того, відомо, що в цей список також потрапили уповноважена Верховної Ради з прав людини Людмила Денісова, голова Рахункової палати Валерій Пацкан, голова Дніпропетровської обласної облдержадміністрації Валентин Резніченко. Загалом, до переліку додали 73 людини. Загальна кількість осіб, включених до списку, зросла вже до 922.

"11 грудня 2020 року уряд Росії розширив список санкцій проти України. До списку були додані, в тому числі, спікер Верховної ради Дмитро Разумков, перший заступник спікера парламенту Руслан Стефанчук, глава делегації України в ПАРЄ Єлизавета Ясько. Також туди потрапили депутати президентської фракції "Слуга народу" Андрій Герус, Олександр Качура, Максим Бужанський, Гео Лерос і Ольга Василевська-Смаглюк", - йдеться в повідомленні.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?