Найсумніша жаба у світі підкорює мережу. Вона схожа на авокадо і пищить як гумова іграшка
Категорія
Світ
Дата публікації

Найсумніша жаба у світі підкорює мережу. Вона схожа на авокадо і пищить як гумова іграшка

Найсумніша жаба у світі підкорює мережу. Вона схожа на авокадо і пищить як гумова іграшка
Джерело:  online.ua

У Південній Африці мешкає унікальна жаба, яка підкорила весь світ своїм зовнішнім виглядом і звуками, що видає при небезпеці. Вона схожа на авокадо, а коли сердиться - пронизливо пищить як гумова іграшка. Відео з дивовижною істотою підкорило мережу.

Джерело: ONLINE.UA

Ця чарівна жаба називається африканський вузькорот (Breviceps fuscus). Вона належить до роду безхвостих земноводних сімейств Brevicipitidae. У цих чудових жаб короткі лапки, вони не вміють стрибати, а по суші дуже повільно переміщаються як маленькі черепашки.

Африканський вузькорот - найсумніша жаба в світа (фото з соцмереж)

Вузькороти через своє товстеньке і кругле тільце схожі на колобків на ніжках. При наближенні небезпеки вони роздуваються ще сильніше. Також у них вузький рот із опущеними вниз куточками. Через таку особливість у жаб дуже сумний і навіть похмурий вигляд, який робить їх ще милішими.

Африканський вузькорот - найсумніша жаба в світа (фото з соцмереж)

Африканські вузькороти живуть на суші, харчуються хробаками та дрібними комахами. У своїх нірках вони проводять більшу частину життя, а на сушу вибираються лише під дощ. Тому їх називають дощові жаби.

Ще одна особливість вузькоротів, якою вони й привернули до себе увагу – гучний писк, який видають жаби для відлякування ворогів. Відразу навіть важко здогадатися, що цей звук видає саме ця дивовижна істота.

Користувачі мережі в захваті від відео пісклявої жаби, яке переглянули вже більше 23 млн осіб. Вони масово коментують милу істоту, зазначаючи, що такого дива ніколи не бачили в житті:

  • Це наймиліша жаба на світі!;

  • Схоже на звук гумової качки. Але насправді це бойовий клич ... дуже розгніваної жаби);

  • Це найчарівніша жаба, яку я коли-небудь бачив;

  • Це єдине відео в Інтернеті, яке приносить мені нескінченну радість, скільки б разів я не дивився. Це кругла пісклява істота - ні що інше, як порція чистого дофаміну;

  • У мене буде серцевий напад від такої милоти!

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?