Названо ім'я переможниці конкурсу "Міс Україна" 2021
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Названо ім'я переможниці конкурсу "Міс Україна" 2021

Названо ім'я переможниці конкурсу "Міс Україна" 2021
Джерело:  online.ua

22-річна вінничанка Олександра Яремчука виборола перемогу на конкурсі краси "Міс Україна" 2021, який відгримів 21 жовтня в Київ. Дівчина обійшла 25 красунь-фіналісток на шляху до омріяного титулу.

Джерело: "Міс Україна"

Олександра Яремчук перемогла на конкурсі "Міс Україна" 2021

Ні для кого не секрет, що конкурс "Міс Україна" організатори проводять останні 30 років. Під час цьогорічної підготовки до конкурсу керівники шоу обирали серед декількох тисяч анкет дівчат. За їхніми словами, кастинги проходили у Львові, Одесі, Харкові та Києві. Однак найбільше "зачепила" журі конкурсантка Олександра Яремчук.

Фінал конкурсу "Міс України"-2021 (фото - скриншот сторіс)

"30 фінальний конкурс краси відбувся у Києві, 21 жовтня. Ювілейний захід пройшов у Палаці "Україна". Зірковими гостями, що виступали на сцені, стали Тіна Кароль, Монатік, Надя Дорофєєва, Артем Пивоваров, гурти Go_A, KAZKA, Kadnay та багато інших. Переможниця отримала дорогоцінну корону вартістю 3 мільйони доларів, яку для конкурсу виготовив ювелір Джейкоб Арабо. На головній прикрасі з білого золота з дорогоцінними каменями – 27 сапфірів та 1250 діамантів", - йдеться в повідомленні.

Ведучими престижного конкурси стали співак Володимир Дантес, актор Тарас Цимбалюк, ведучий Тимур Мірошниченко та хореограф Влад Яма.

Олександра Яремчук (фото - instagram.com)

Саме Олександра Яремчук буду представляти нашу країну на міжнародному конкурсі краси Miss World в Пуерто-Ріко. Він запланований на грудень 2021 року. Не можна також не згадати про те, що цьогорічні умови конкурсу стали ще жорсткішими. Учасниці не можуть татуювань, збільшених губ, імплантів, нарощеного волосся й не надавати ескорт-послуг.

Що відомо про "Міс Україну"-2021 Олександру Яремчук

Олександра Яремчук народилася у Вінницькій області. Зараз вона мешкає в українській столиці. Дівчина здобула вищу освіту за спеціальністю "Менеджмент бізнес організації" у Київському економічному університеті.

"Міс Україна"-2021 протягом десяти років в Україні та за кордоном професійно займалася танцями. Серед її хобі – психологія та спорт.

Олександра Яремчук (фото - instagram.com)

Читайте також:

  • Адель випустила довгоочікуваний хіт Easy On Me після 6 років мовчання.

  • Співак Stromae зняв в Україні видовищний кліп на пісню Santé.

  • Вікторія Бекхем злякала своїх фанатів змінами у зовнішності.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?