Названо переможницю конкурсу Міс Земля 2021
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Названо переможницю конкурсу Міс Земля 2021

Названо переможницю конкурсу Міс Земля 2021
Джерело:  online.ua

Церемонія коронації "Міс Земля 2021" цього року вже вдруге відбулась в онлайн-режимі через пандемію COVID-19. За титул боролись 89 учасниць. Це вже 21-й конкурс, громадянською позицією його організаторів вкотре є екологічна обізнаність, охорона природи та соціальна відповідальність. Переможницею цього року стала красуня з Беліза, Дестіні Вагнер.

Джерело: Instagram Miss Earth 2021

До речі, кількість конкурсанток цього року вважається рекордною. Наприклад, у 2018 році, коли перемогла дівчина з В'єтнаму, учасниць було 86, у 2013 році – 88. Найменша кількість учасниць була у 2008 році, тоді корону отримала дівчина з Данії.

Також вперше за історію конкурсу перемогла представниця країни Центральної Америки – Беліза, дорогоцінну корону отримала громадянка цієї країни, Дестіні Вагнер.

“Я щаслива представляти таку чудову країну. Мене переповнюють емоції. Слова та подяку дуже важко передати. Але я вдячна”, – прокоментувала Вагнер під час церемоніальної промови.

Коронація “Міс Земля 2021” транслювалася у соціальних мережах конкурсу краси 21 листопада 2021 року.

Що відомо про Дестіні Вагнер 

25-річна Дестіні Вагнер – письменниця та підприємець, яка займається хореографією, має досвід волонтерства. За освітою дівчина є менеджером. Свою громадську діяльність вона присвячує спробам вирішення проблеми дитячого голоду в Белізі.

У 2019 році вона вперше спробувала себе у конкурсах краси, але тоді посіла лише друге місце. В інстаграмі Дестіні публікує фотографії з яскравих фотосесій та просто кадри з життя.

  • Маріса Батлер посіла друге місце і стала "Міс Земля Повітря"

  • 20-річна Роміна Денекен ван дер Вінс із Чилі стала Міс Земля-Вода 2021

  • Представниця Таїланду, 28-річна Джарірат Петсом здобула титул "Міс Земля-Вогонь 2021".

Представницею України була "Міс Земля Україна" Марина Литвин. На жаль, дівчина не увійшла до 20 найкращих. Конкурс "Міс Україна", перемогу в якому здобула Литвин, проводиться щорічно з 1991 року. Цей проєкт володіє ексклюзивним правом представлення України на Міжнародних конкурсах, таких, як Miss World, Miss Earth, Miss International.

Читайте також:

  • "Червоне повідомлення" від Netflix встановило рекорд за кількістю переглядів

  • Netflix випустив трейлер нового сезону серіалу "Дивні дива".

  • Netflix зняв серіал про жахливі вбивства під Копенгагеном — трейлер вразив мережу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?