Не має мозку. Данілов висміяв Пригожина за плани балотуватися у президенти України
Категорія
Політика
Дата публікації

Не має мозку. Данілов висміяв Пригожина за плани балотуватися у президенти України

Не має мозку. Данілов висміяв Пригожина за плани балотуватися у президенти України
Джерело:  online.ua

Ватажок ПВК "Вагнер" Євген Пригожин заявив, що хоче балотуватися у президенти України у 2024 році. Секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов назвав його "хворою людиною".

Джерело: Олексій Данілов в ефірі телемарафону

Данілов прокоментував заяву Пригожина про президентство

Данілов запевнив, що це дуже дивна заява.

Він (Пригожин - ред.) на сьогодні взагалі зробив абсолютно дивну заяву, з точки зору людини, яка мала б мати мозок. Він там кудись збирається балотуватися. Де президент України, а де ці потвори, які вбивають наших громадян. Це неможливо, їм ніхто цього не дасть, - сказав Данілов.

Пригожин заявив про президентські амбіції

11 березня Власник "Вагнера" опублікував відео, в якому робить "політичний камінг-аут". За його словами, у нього з'явилися політичні амбіції, які "вразять росіян і увесь світ".

Цими амбіціями є плани балотуватися в президенти України в 2024 році. Конкурентами Пригожин бачить Володимира Зеленського та Петра Порошенка.

Також Пригожин пофантазував, що у разі його перемоги "все буде добре".

Наприкінці відео, де чутно вибухи, він заявив, що якщо зараз "прилетить", то президентом України "залишиться Зеленський".

Зазначимо, що останнім часом Пригожин постійно записує звернення, у яких скаржиться на недостатню кількість боєприпасів, а також озвучує песимістичні прогнози щодо російських "успіхів" в Україні.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?