Не на тих напали — Ткаченко відреагував на неочікуване рішення Кличка
Категорія
Політика
Дата публікації

Не на тих напали — Ткаченко відреагував на неочікуване рішення Кличка

Не на тих напали — Ткаченко відреагував на неочікуване рішення Кличка
Джерело:  online.ua

Глава Міністерства культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко відповів меру Києва Віталію Кличко на виклик до Київради. За його словами, він сам не прийде, оскільки наразі у відпустці, однак замість нього завітає заступниця Світлана Фоменко.

Джерело: Фейсбук-сторінка Олександра Ткаченка

Ткаченко жорстко відповів на вимогу Кличка

"Віталію Володимировичу добре відомо, що наразі я в офіційній відпустці, а не спонтанному відрядженні. Очевидно, на це і був розрахунок. І все як завжди через публікації у соцмережах. Проте не на тих напали. Завтра у КМДА очікуйте на мою заступницю, Світлану Фоменко. Але ж вочевидь вас цікавить не фактаж і зміст, а продовження спілкування через соцмережі. Тож додатково пропоную ще один варіант", - наголосив Олександр Ткаченко.

Ба більше, урядовець навіть запросив Кличка до себе у Мінкульт, щоб останній йому нарешті пояснив, "чому режими історичних ареалів у Києві одні з найгірших в країні".

Окрім того, міністра хвилює, чому досі не затверджений історико-архітектурний план столиці, чому дозволи на будівництво в історичному ареалі видаються в обхід Міністерства, тощо.

"Ви знайшли "причини", щоб не з'явитися на засідання РНБО. Дуже сподіваюся, у Вас вистачить мужності приїхати в Міністерство та публічно відверто відповісти на всі поставлені запитання, поставлені як на засіданні РНБО, так і громадою столиці", – додав урядовець

Що відомо про конфлікт між Ткаченком та Кличком

Як уже згадувалося раніше, між Кличком з одного боку та Ткаченком і Вигівським з іншого нещодавно спалахнув конфлікт через знесення історичної будівлі в Києві.

Це сталося після того, як забудовник зніс у столиці так званий будинок Барбана. Ткаченко почав скаржитися на те, що йому соромно за столичну владу. Водночас, звинуваченнями політики традиційно обмінюються в соцмережах.

Кличко, реагуючи на докори, звинуватив Мінкульту, а також поліцію у тому, що вони не запобігли знесенню будинку Барбана.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?