Netflix назвав дату прем’єри другого сезону "Бріджертонів"
Категорія
Культура
Дата публікації

Netflix назвав дату прем’єри другого сезону "Бріджертонів"

Netflix назвав дату прем’єри другого сезону "Бріджертонів"
Джерело:  online.ua

Netflix озвучив дату повернення серіалу "Бріджертони", сюжет якого розгортається в Лондоні епохи Регентства. Основою другого сезону стала книга Джулії Куїн "Віконт, який любив мене".

Джерело: Netflix

Фокус історичної драми зміститься зі стосунків Дафні (Фібі Дайневор) і Саймона (Реге-Жан Пейдж) до роману між Ентоні та Кейт. Зауважимо, серіал, ідея створення якого належить Крісу ван Дузену,  швидко отримав першість у рейтингу глядачів Netflix. Фактично, новий сезон анонсували в річницю створення першого, прем'єра відбудеться 25 березня 2022 року.

Дія серіалу відбувається в Лондоні епохи Регентства. Тоді на політичному рівні в країні посилився рух за загальне виборче право, а згодом масового характеру набув демократичний рух.

На тлі цих змін восьмеро членів родини Бріджертонів починають своє життя у вищому суспільстві і намагаються видати заміж старшу дочку, красиву Дафну. Та її репутацію затьмарюють плітки, які фігурують в бульварному виданні, очолюваному деякою леді Віслдаун.

У місто прибуває загадковий гульвіса, герцог Гастінґс, тим часом дівчина надумує втілити задум, який мав би очистити її чесне ім'я від брудних чуток.

Загравання Netflix з політкоректним складом акторів 

Попри те, що особливість расового висвітлення зібрала чимало схвальних відгуків, знаходяться історики, які більш скептичні.

Заграючи з політкоректним складом акторів, у Netflix пропустили гарну нагоду розповісти, якою чудовою жінкою насправді була королева Шарлотта, — не без гіркоти зауважує історик Ендрю Робертс.

Існує історична теорія про те, що королева Шарлотта, яка також є однією з ключових персонажок драми, була нащадком чорношкірої гілки португальської королівської родини, хоча деякі історики заперечують це.

Ця теорія була популяризована істориком Маріо де Вальдес. Вальдес стверджує, що королева була в спорідненні в 9-му поколінні з Маргаритою де Кастро е Соуза, португальською дворянкою 15-го століття , чий родовід веде до правителя 13-го століття Альфонсо III та його коханої Мадрагани, яким приписують кровну спорідненість з маврами.

Читайте також:

  • Netflix офіційно локалізували на території України.

  • Netflix випустив трейлер нового сезону серіалу "Дивні дива".

  • Netflix зняв серіал про жахливі вбивства під Копенгагеном — трейлер вразив мережу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?