Netflix показав четвертий тизер нового сезону "Дивних див"
Категорія
Культура
Дата публікації

Netflix показав четвертий тизер нового сезону "Дивних див"

Netflix показав четвертий тизер нового сезону "Дивних див"
Джерело:  online.ua

Прем’єру науково-фантастичного серіалу "Дивні дива" від Netflix заплановано на літо 2022 року, але стрімінговий сервіс вже вкотре інтригує глядача тизерами. Дням прихильники творчості режисера Шона Леві мали змогу побачити четвертий і останній із них.

Джерело: Netflix

На екранах з’являється головна героїня, Одинадцять, яка ділиться змістом листа до свого близького товариша Майка. Дівчина вже більш, ніж пів року намагається пристосуватися до однокласників у новій школі і запевняє, що друзів у неї чимало, хоча, судячи з відеоряду, це не зовсім так. Зважаючи на це, весняні канікули, які наближаються, стають для неї неабиякою надією урізноманітнити свої будні.

“Це будуть найкращі наші канікули”, – пише Одинадцята у листі.

Після дворічної перерви до своїх ролей повертаються Міллі Боббі Браун, Фінн Вулфард, Джо Кірі, Калеб Маклафлін та інші.

Про що попередні сезони “Дивних див”

Нагадаємо, перший сезон франшизи “Дивних див” занурив глядачів в атмосферу провінційного містечка Гокінз в Індіані, де таємниче зникає 12-річний хлопець Вілл Баєрс. Вирушивши на його пошуки у місцевий містичний ліс, його друзі знаходять натомість дивакувату дівчинку. Вона називає себе Одинадцята. Ці події розгортаються у листопадів 1984 року.

У другому сезоні Одинадцята переховується від урядових агентів у будинку свого діда посеред лісу. Майк тим часом тужить за Одинадцять і намагався зв'язатися з подругою по рації. Оді слухає його 353 дні, але вона не може відповідати через заборону Хопера.

Третій сезон набуває ознак шпигунської драми, за сюжетом надворі той самий 1984 рік і радянські військові намагаються відкрити свій портал у паралельний вимір, але зазнають невдачі. Згодом в Гокінзі відкривається торговий центр "Старкорт", куди ходить все місто, а команді героїв вдається перехопити радіосигнал від росіян, які передають зашифроване повідомлення.

Автори серіалу наповнити його відсилками до поп-культури 1980-х років, а також книг майстрів жаху, таких, як Стівен Кінг, Говард Філіпс Лавкрафт, Стівен Спілберг. Також режисери віддають честь творчості генія сюрреалізму Девіда Лінча.

Читайте також:

  • Netflix офіційно локалізували на території України.

  • Netflix випустив трейлер нового сезону серіалу "Дивні дива".

  • Netflix зняв серіал про жахливі вбивства під Копенгагеном — трейлер вразив мережу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?