Netflix провів справжню "Гру в кальмара". Відео з вулиць Лос-Анджелеса вже у мережі
Категорія
Культура
Дата публікації

Netflix провів справжню "Гру в кальмара". Відео з вулиць Лос-Анджелеса вже у мережі

Netflix провів справжню "Гру в кальмара". Відео з вулиць Лос-Анджелеса вже у мережі
Джерело:  online.ua

Netflix оживив гру Squid Game у центрі Лос-Анджелеса у новому кумедному та моторошному відео. Серіал, що характеризується смертоносною реалізацією традиційних дитячих ігор, виявився популярним джерелом натхнення для тих, хто святкував Хелловін в 2021 році.

Джерело: Screen Rant

У міру того, як «Гра в кальмара» поступово проникає у світову поп-культуру, це, як і очікувалося, призвело до того, що деякі фанати спробували відтворити театралізовані дитячі ігри, представлені в серіалі.

Серіал, створений Хван Дон Хеком, є набором забавних дитячих класичних ігор, особливо знайомих корейській публіці. Починаючи від всесвітньо відомих забав, таких як Tug of War і Червоне світло – Зелене світло, шоу також включає ряд більш маловідомих ігор, таких як однойменна гра Squid Game і Dalgona Candy, в яких гравці повинні вирізати фігури з сот.

 Кожна з цих безневинних ігор перетворилася на жахливу серію, оскільки учасники змагалися за свої життя та обіцянку величезного грошового призу. Страх, що фанати можуть зайти надто далеко у своїх спробах розважитись, вже призвів до того, що шкільний округ Нью-Йорка заборонив костюми, натхненні грою Squid Game.

Тепер, схоже, Netflix допоміг пожвавити "Гру в кальмара", зробивши "сюрприз на Хелловін" у Лос-Анджелесі. У відео, опублікованому на сторінці стрімера у Твіттері, фанати та місцеві жителі корейського кварталу були запрошені пограти у деякі ігри, зображені у шоу, включаючи Ddakji та Червоне світло – Зелене світло. Керовані кількома людьми в рожевих комбінезонах, учасники, схоже, схвильовані можливістю взяти участь в грі без смертельного ризику.

 Успіх гри Squid Game швидко став очевидним для платформи, ставши її найпопулярнішим шоу і побивши рекорд за кількістю переглядів у 2021 році: за другий тиждень шоу транслювалося понад 3 мільярди хвилин. Як сподівається Хван, серіал знайшов відгук у глядачів у міжнародному масштабі. Наполегливість режисера у створенні відомих персонажів, деякі з яких були засновані на його власному досвіді, та поміщення їх у недосконале капіталістичне суспільство, гарантувала, що глядачі будуть співчувати героям шоу.

Читайте також:

  • Netflix офіційно локалізували на території України.

  • Netflix випустив трейлер нового сезону серіалу "Дивні дива".

  • Netflix зняв серіал про жахливі вбивства під Копенгагеном — трейлер вразив мережу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?