Netflix відкриває власну студію для створення відеоігор у Фінляндії
Категорія
Технології
Дата публікації

Netflix відкриває власну студію для створення відеоігор у Фінляндії

Netflix відкриває власну студію для створення відеоігор у Фінляндії
Джерело:  online.ua

Стримінговий сервіс Netflix повідомив про відкриття власної студії для створення відеоігор у Гельсінкі, Фінляндія.

Джерело: Netflix

Netflix відкриває свою студію ігр

Сьогодні я радий оголосити, що ми засновуємо внутрішню ігрову студію в Гельсінкі, Фінляндія, директором якої буде Марко Ластікка. Це ще один крок у нашому баченні створення ігрової студії світового класу, яка надаватиме різноманітні чудові та глибоко захоплюючі оригінальні ігри — без реклами та покупок у програмі — для наших сотень мільйонів підписників у всьому світі, - сказав президент сервісу Амір Рахімі.

Марко Ластікк раніше працював виконавчим продюсером у Electronic Arts.

Компанія пояснює свій вибір Гельсінки тим, що це домівка для одних із найкращих ігрових талантів у світі.

Ігрову студію створюють з нуля. Раніше Netflix придбав ігрові студії Next Games, Night School Studio та Boss Fight Entertainment.

У компанії запевнили, що майбутні ігри від Netflix відповідатимуть різноманітним смакам клієнтів.

Нам потрібно ще багато працювати, щоб забезпечити появу чудових ігор на Netflix. Створення гри може тривати роками, тому я пишаюся тим, як ми стабільно будуємо основу наших ігрових студій протягом першого року, і з нетерпінням чекаю моменту, щоб поділитися тим, що ми створимо в наступні роки, – зазначає Амір Рахімі.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?