Невідомі підірвали залізницю у Криму — фото
Категорія
Україна
Дата публікації

Невідомі підірвали залізницю у Криму — фото

Невідомі підірвали залізницю у Криму — фото
Джерело:  online.ua

Уранці 18 травня пролунав вибух на залізниці в Сімферопольському районі Криму. Згідно з останніми даними в результаті інциденту з колій зійшли 5 вагонів із зерном, рух поїздів призупинено.

Джерело: росЗМІ

Біля Сімферополя невідомі підірвали залізницю: з колій зійшли декілька вагонів

Тимчасово призупинено рух електропоїздів на перегоні Сімферополь − Севастополь. Пасажири на ці станції будуть доставлятися автобусами. Про відновлення руху буде повідомлено додатково, - заявив так званий радник "глави Криму" Олег Крючков.

Як стверджують російські пропагандисти, підрив залізничного полотна стався недалеко від Бахчисарая о 8:20 ранку. Через це з колій зійшли 5 вагонів із зерном.

Фото — telegram.org

За попередніми даними, саморобний вибуховий пристрій невідомі розмістили під залізничні колії в районі села Чистеньке, яке знаходиться біля Сімферополя.

Окрім того, повідомляється, що вибух стався під першими вагонами потяга. Пошкоджено 50 метрів полотна, діаметр вирви під рейками − близько 15 м, глибина близько 2 м.

Як стверджує окупаційна влада, внаслідок вибуху ніхто не постраждав, однак місцеве населення розповідає, що звук вибуху був настільки потужним, що його чули в сусідніх селах.

Також вранці 18 травня стало відомо, що в Казані на залізниці невідомі підпалили чотири релейні шафи, через це було затримано п'ять вантажних залізничних складів.

Партизани "Атеш" проникли на фортифікаційні споруди армії РФ у Криму

Нещодавно з'явилася інформація, що партизани руху "Атеш" змогли проникнути на ключові фортифікаційні споруди Криму.

Наразі вони знаходяться на зведенні ліній на багатьох ділянках, у тому числі в Красноперекопську, Джанкої, Міжводному, а також в інших місцях.

Рашисти готуються до нової Нормандії, але матимуть новий Херсон. Крим готуватиметься до українського курортного сезону, – повідомили представники руху "Атеш".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?