Невідомий скоїв напад на Шольца в аеропорту
Категорія
Світ
Дата публікації

Невідомий скоїв напад на Шольца в аеропорту

Невідомий скоїв напад на Шольца в аеропорту
Джерело:  online.ua

Невідомий чоловік вклинився на власному авто у кортеж канцлера Німеччини Олафа Шольца. Потім він прорвався крізь охорону політика для того, щоб обійняти його.

Джерело: Bild

Невідомий скоїв напад на Шольца в аеропорту

За даними видання, інцидент трапився ще 24 травня в момент, коли Шольц повертався до Берліна після відвідин офісу Європейського центрального банку у Франкфурті-на-Майні.

Невідомий чоловік вклинився у колону автомобілів, які супроводжували канцлера та проїхав з ними на аеродром. Після цього він підійшов до Шольца та обійняв його.

Зауважимо, що Шольц не став опиратись обіймам чоловіка. При цьому експерти заявляють, що подібне являється провалом для німецьких спецслужб. Інцидент може вплинути на співробітників поліції та аеропорту.

Шольц пообіцяв передати Україні боєприпаси до САУ Gepard в серпні

Україна отримає боєприпаси до самохідних артилерійських установок Gepard з Німеччини лише у серпні.

Канцлер Німеччини Олеф Шольц під час мітингу з нагоди Дня праці у Кобленці сказав, що Україна може розраховувати на боєприпаси до німецьких САУ у серпні.

За його словами, наразі у ФРН налаштовують їхнє виробництво, що займе певний час.

Також він заявив, що Україна не повинна обстрілювати територію Росії зі зброї, яку постачає Німеччина. Шольц вважає необхідним не допустити війну між РФ та НАТО.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?