Невзоров пояснив свій зв'язок з Путіним й відповів на критику щодо отримання громадянства України
Категорія
Політика
Дата публікації

Невзоров пояснив свій зв'язок з Путіним й відповів на критику щодо отримання громадянства України

Невзоров пояснив свій зв'язок з Путіним й відповів на критику щодо отримання громадянства України
Джерело:  online.ua

Відомий російський опозиціонер та журналіст Олександр Невзоров у новому інтерв'ю відповів на критику щодо надання йому громадянства України, пояснив свій зв'язок з дикатором Володимиром Путіним та спрогнозував народні заворушення у РФ.

Джерело: Ютуб-канал "Алеся Бацман"

Як Невзоров реагує на критику щодо надання його українського громадянства

Навіщо мені українське громадянство? Я займаюся інформаційною війною, у нас свій фронт і свої закони. У мене особисте абсолютно самовіддане і диявольсько сильне бажання зупинити війну. Це вже і моя війна. Ви боретеся за свою свободу, за свою землю, за свою гідність. Я борюся проти режиму, який вже знищив Росію, доводячи її до точки абсолютного неповернення. Із заздрощів попросив паспорт - ви вільна країна! Моя мета - виграти цю війну. Українці не вірять в хороших росіян, я в захваті від жорсткого прийому моїх нових співгромадян, - заявив російський опозиційний журналіст.

Невзоров пояснив, чому був довіреною особою Путіна

Я був довіреною особою Путіна з однієї причини: він врятував мені життя. Собчак дав добро на моє вбивство. Але я вже сплатив цей борг, - стверджує російський опозиціонер.

Одександр Невзоров також нагадв про те, що після початку війни на Донбасі та окупації Криму зразу ж висловився проти агресії Кремля - й регулярно займався цим останні 8 років, оскільки перейшов на бік України.

Чи є шанс на зміни у Росії

На переконання Невзорова, шансів взагалі немає, оскільки Росія завжди буде повертатися до своєї диктаторської форми правління. Він нагадує, що РФ ніколи не була вільною. Були всілякі диктатури, які тільки існують. Вона не розуміє свободи та як у цій свободі жити.

Однак журналіст також озвучив прогноз, що народні заворушення в Росії все-таки будуть, адже коли Путін програє війну - почнуться пошуки винних. Невзоров також дорікнув росіянам, які нічого не зробили, щоб зупинити кровопролиття в Україні.

140 мільйонів повинні були врятувати Україну від божевільного Путіна, - наголошує опозиціонер.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?