Відомий російський журналіст Невзоров отримав громадянство України
Категорія
Україна
Дата публікації

Відомий російський журналіст Невзоров отримав громадянство України

Відомий російський журналіст Невзоров отримав громадянство України
Джерело:  online.ua

Президент України Володимир Зеленський підписав указ про надання громадянства відомому опозиційному російському журналісту Олександру Невзорову та його дружині Лідії.

Джерело: Instagram-сторінка Олександра Невзорова

Російський журналіст Невзоров став громадянином України 

Олександру Невзорову і його дружині Лідії Невзоровій указом президента Володимира Зеленського надано громадянство України за видатні заслуги перед нашою країною, - повідомляють представники Офісу президента.

За словами самого Невзорова, війна проти України - це злочин і злочинець - диктаторський режим Володимира Путіна та кремлівської верхівки.

Про українське громадянство. Без зайвих слів. Все гранично просто. Злочинець - Росія. Жертва - Україна. Це неможливо оскаржити або спростувати. Це факт. Ну, а далі кожен робить свій вибір: допомагати злочинцеві або рятувати його жертву, - зазначив журналіст.

Олександр Невзоров - російський журналіст і телеведучий. Автор відомої в минулому кримінальної і політичної програми "600 секунд і художнього фільму "Чистилище", що розповідає про події Чеченської війни. Він чотири рази ставав депутатом Державної Думи РФ.

Я встаю на бік жертви.І я страшенно вдячний тим змученим, зневіреним, закривавленим людям України, що дозволили мені зайняти серед них місце, - наголосив Невзоров.

Разом з тим президент України Володимир Зеленський записав відео біля Офісу в урядовому кварталі Києва разом із прем'єром, главою ОП та учасниками переговорної групи України з РФ.

Лідер фракції тут, глава ОП тут, прем'єр-міністр України Шмигаль тут, Подоляк тут, президент тут. Наша команда набагато більша. Збройні сили України тут. І найголовніше наш народ тут. Захищаємо Україну вже 100 днів. Перемога – за нами, - наголосив президент.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?