Незабаром буде проголошено Бєлгородську народну республіку — радник ЛСР
Категорія
Події
Дата публікації

Незабаром буде проголошено Бєлгородську народну республіку — радник ЛСР

Бійці ЛСР

Радник визвольного руху спротиву проти злочинного кремлівського режиму Легіон “Свобода Росії” Олексій Барановський анонсував проголошення Бєлгородської народної республіки.

Навіщо Путін бомбить Бєлгород

Років 10 тому я був перший та єдиний раз у Білгородській області, у прикордонному з Україною місті Валуйки. Там була тортурна колонія, в якій мучили непокірного в'язня. Ми приїхали тоді його рятувати разом із відомим правозахисником Андрієм Бабушкіним (пізніше він на моє прохання займався проблемами українських політв'язнів у російських катівнях…). Місія мала локальний успіх, але з того часу Росія дуже змінилася – фактично вона вся перетворилася на одну велику тортурну колонію, натягнувши колючку по всьому периметру підконтрольної території, - розповідає Барановський.

За його словами, 30 грудня кремлівський диктатор і військовий злочинець Володимир Путін віддав наказ окупаційній російській армії бомбити Бєлгород.

У суворій відповідності з відомим мемом, тільки Воронежу поки що щастить. Чи ронюють ВКС РФ знову бомби зі своїх літаків, чи криворуко запускають ракети по Харкову, чи збивають дрони, запущені по військових об'єктах РФ – не важливо. Не було б війни – не було б сьогоднішніх смертей у Білгороді. І смертей в українських містах напередодні. І взагалі нічого б не було з того жаху, що відбувається з 24 лютого 2022 року, - зазначає речник ЛСР.

Що відомо про оголошення Бєлгородської народної республіки

При цьому він попередив, що злочинний кремлівський режим не тільки продовжить звинувачувати Україну у всіх бідах росіян, однак і намагатиметься підвищувати градус напруги.

Як для шельмування чеченців свого часу потрібні були вибухи житлових будинків у Москві та регіонах, так рано чи пізно дійде і до терактів в умовному Білгороді/Воронежі, які припишуть українським ДРГ. Для шляху життя десятків, сотень, тисяч росіян також нічого не варті як і життя українців, - пояснює Барановський.

При цьому Барановський заперечив твердження, що удари по території РФ тільки ще сильніше об’єднають росіян навколо ідеї продовження війни проти України.

За великим рахунком, сили «за» і «проти» війни в російському суспільстві вже давно розставлені, ще з лютого/березня минулого року. І жодні події тепер на розклад суттєво не впливають (як не впливає російське суспільство на ухвалення рішень Кремлем). Тому завдавати ударів по військових об'єктах, що знаходяться на території РФ можна і потрібно (не з розрахунку, що про це подумають на Росії, а лише допоможе це захистити міста України)., - зазначає радник ЛСР.

Барановський підкреслив, що рейди бійців Легіону “Свобода Росії” на територію Бєлгородської області сильно впливають на ситуацію.

Головне питання: «Коли буде проголошено Білгородську народну республіку?» (Спойлер: скоро). Ось це справді буде поворот, який може суттєво вплинути на перебіг війни. Власне, це була посада про підсумки року, а скоріше навіть про плани на 2024 рік. Здається мені, що Білгородська область може стати колискою нової вільної Росії, Росії без путина. Тим більше років 10 тому я там уже був із гуманітарною місією, - прогнозує представник ЛСР.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?