Цезар з ЛСР попередив про божевільні плани Путіна в разі програшу України — відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Цезар з ЛСР попередив про божевільні плани Путіна в разі програшу України — відео

Цезар з ЛСР
Джерело:  online.ua

Російський президент Володимир Путін має плани відновити кордони Радянського союзу та Варшавського договору, якщо Україна програє. Про це розповів заступник командира Легіону «Свобода Росії» з позивним «Цезар» в інтерв'ю online.ua.

Путін хоче відновити кордони СРСР

Цезар впевнений, що теза про те, що якщо Україна програє, то Путін не зупиниться і йтиме далі є абсолютно реальною.

Вона була реальною півтора роки тому, і зараз вона абсолютно реальна. Якщо цього людожера не зупинити, він піде далі, намагаючись відновити кордони спочатку Радянського Союзу, потім Варшавського договору. Він у цьому плані справді збожеволів.

Він справді повністю збожеволів, оскільки він усе своє життя крав і прокрався до такої міри, і зібрав навколо себе таких “підспівників”, які постійно йому 20 років розповідали про його геніальність, велич, що він дуже сильно повірив у себе і вирішив, що він зможе стати Володимиром Червоне Сонечко №2, збирачем руських земель.

Цезар висловив подяку країнам Балтії та Польщі за допомогу, тому що чудово розуміють, що зіткнуться з тим самим, з чим зіткнулися у 1939-40-ті роки: з окупацією, винищенням найкращого, що в цих країнах є.

Тому вони чудово розуміють, що краще передати техніку, озброєння Україні зараз, аніж згодом воювати, захищатися на своїй землі.

За словами Цезаря, коли війна закінчиться, що буде нешвидко, Україна може стати експортером безпеки до Європи. Це та функція, яку нині жодна європейська країна виконати не може.

А ось Україна, володіючи потужною великою армією, яка має багатий бойовий досвід, вона може бути гарантом стабільності в Європі, якщо вона буде членом НАТО, членом ЄС.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?